Eesti jalgpallikoondislaste loend

Allikas: Vikipeedia

Eesti jalgpallikoondislaste loend on nimekiri Eesti koondises mänginud jalgpalluritest, nende tegevusaastatest, osaletud kohtumistest ja löödud väravatest.[1] Nimekiri on sorditav nimede, aastate, mängude ja väravate kaupa. Viimati uuendatud pärast 8. septembril 2014 peetud mängu Sloveeniaga.

Arvestusest on välja võetud 9. veebruaril 2011 Bulgaariaga peetud sõpruskohtumine, mille tulemus kihlveopettuse tõttu tühistati.[2]

Nimi Aastail Mängud Väravad Debüüt Vastane Viimane kohtumine Vastane
Reim, MartinMartin Reim 1992–2009 157 14 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 6. juuni 2009 Flag of Equatorial Guinea.svg Ekvatoriaal-Guinea
Kristal, MarkoMarko Kristal 1992–2005 143 9 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 20. aprill 2005 Flag of Norway.svg Norra
Oper, AndresAndres Oper 1995–2014 134 38 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 26. mai 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar
Poom, MartMart Poom 1992–2009 120 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 10. juuni 2009 Flag of Portugal.svg Portugal
Viikmäe, KristenKristen Viikmäe 1997–2013 115 15 26. jaanuar 1997 Flag of Lebanon.svg Liibanon 3. juuni 2013 Flag of Belarus.svg Valgevene
Piiroja, RaioRaio Piiroja 1998– 113 8 21.november 1998 Flag of Armenia.svg Armeenia 11. oktoober 2013 Flag of Turkey.svg Türgi
Jääger, EnarEnar Jääger 2002– 107 0 12. oktoober 2002 Flag of New Zealand.svg Sloveenia 8. september 2014 Flag of Gibraltar.svg Sloveenia
Zelinski, IndrekIndrek Zelinski 1994–2010 103 27 7. mai 1994 Flag of the United States.svg USA 21. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome
Klavan, RagnarRagnar Klavan 2003– 97 2 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Lindpere, JoelJoel Lindpere 1999– 94 6 1. november 1999 Flag of the United Arab Emirates.svg Araabia Ühendemiraadid 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Terehhov, SergeiSergei Terehhov 1997–2007 94 5 10. juuli 1997 Flag of Lithuania.svg Leedu 6. juuni 2007 Flag of England.svg Inglismaa
Kruglov, DmitriDmitri Kruglov 2004– 91 2 12. oktoober 2004 Flag of Latvia.svg Läti 5. märts 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar
Stepanov, AndreiAndrei Stepanov 1999–2012 89 1 30. oktoober 1999 Flag of Iraq.svg Iraak 28. mai 2012 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Dmitrijev, AleksandrAleksandr Dmitrijev 2004– 86 0 18. veebruar 2004 Flag of Moldova.svg Moldova 4. september 2014 Flag of Sweden.svg Rootsi
Lemsalu, MarekMarek Lemsalu 1992–2007 86 3 11. juuli 1992 Flag of Lithuania.svg Leedu 28. märts 2007 Flag of Israel.svg Iisrael
Kink, TarmoTarmo Kink 2004– 82 6 31. märts 2004 Ulster banner.svg Põhja-Iirimaa 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Kirs, UrmasUrmas Kirs 1992–2000 80 5 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 26. aprill 2000 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg
Rähn, TaaviTaavi Rähn 2001– 74 0 2. juuni 2001 Flag of the Netherlands.svg Holland 29. mai 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Allas, TeetTeet Allas 1997–2008 73 2 1. märts 1997 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 8. september 2007 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Alonen, ViktorViktor Alonen 1992–2001 71 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 6. oktoober 2001 Flag of Portugal.svg Portugal
Vassiljev, KonstantinKonstantin Vassiljev 2006– 71 17 31. mai 2006 Flag of New Zealand.svg Uus-Meremaa 4. juuni 2014 Flag of Iceland.svg Island
Rooba, UrmasUrmas Rooba 1996–2008 70 1 7. juuli 1996 Flag of Latvia.svg Läti 4. juuni 2008 Flag of the Faroe Islands.svg Fääri saared
Tipner, EvaldEvald Tipner 1924–1939 66 0 3. juuni 1924 Flag of Ireland.svg Iirimaa 27. juuli 1939 Flag of Latvia.svg Läti
Vunk, MartinMartin Vunk 2008– 65 1 27. veebruar 2008 Flag of Poland.svg Poola 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Einman, EugenEugen Einman 1923–1935 64 5 25. september 1923 Flag of Poland.svg Poola 18. september 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu
Saviauk, ErkoErko Saviauk 1997–2005 60 1 10. juuli 1997 Flag of Lithuania.svg Leedu 12. november 2005 Flag of Finland.svg Soome
Ellman-Eelma, EduardEduard Ellman-Eelma 1921–1935 59 21 23. juuli 1921 Flag of Sweden.svg Rootsi 22. august 1935 Flag of Latvia.svg Läti
Pareiko, SergeiSergei Pareiko 1996– 59 0 31. august 1996 Flag of Belarus.svg Valgevene 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Hohlov-Simson, SergeiSergei Hohlov-Simson 1992–2004 58 2 10. juuli 1992 Flag of Latvia.svg Läti 16. veebruar 2004 Flag of Malta.svg Malta
Puri, SanderSander Puri 2008– 57 3 30. mai 2008 Flag of Latvia.svg Läti 29. mai 2014 Flag of Latvia.svg Läti
Silberg-Sillak, Karl-RudolfKarl-Rudolf Silberg-Sillak 1929–1938 52 1 16. august 1929 Flag of Latvia.svg Läti 5. september 1938 Flag of Latvia.svg Läti
Rooba, MeelisMeelis Rooba 1996–2004 50 4 7. juuli 1996 Flag of Latvia.svg Läti 31. märts 2004 Ulster banner.svg Põhja-Iirimaa
Purje, AtsAts Purje 2006– 46 5 11. oktoober 2006 Flag of Russia.svg Venemaa 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Saag, KaimarKaimar Saag 2007– 46 3 8. september 2007 Flag of Croatia.svg Horvaatia 4. september 2014 Flag of Sweden.svg Rootsi
Uukkivi, HeinrichHeinrich Uukkivi 1931–1940 46 7 8. juuli 1931 Flag of Sweden.svg Rootsi 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Anniste, AivarAivar Anniste 1997–2008 45 3 27. november 1997 Flag of the Philippines.svg Filipiinid 22. november 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu
Bärengrub, AloAlo Bärengrub 2004– 45 0 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Pihlak, ArnoldArnold Pihlak 1920–1931 44 16 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 30. august 1931 Flag of Lithuania.svg Leedu
Haavistu, KertKert Haavistu 1999–2004 44 0 18. august 1999 Flag of Armenia.svg Armeenia 18. august 2004 Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein
Kuremaa, RichardRichard Kuremaa 1933–1940 42 19 11. juuni 1933 Flag of Sweden.svg Rootsi 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Siimenson, GeorgGeorg Siimenson 1932–1939 42 13 1. juuni 1932 Flag of Latvia.svg Läti 27. august 1939 Flag of Lithuania.svg Leedu
Kallaste, ToomasToomas Kallaste 1992–1996 42 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu
Šišov, TihhonTihhon Šišov 2004– 42 0 30. november 2004 Flag of Thailand.svg Tai 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome
Kass, LeonhardLeonhard Kass 1931–1940 40 8 28. mai 1931 Flag of Latvia.svg Läti 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Reinfeldt-Reinlo, OttoOtto Reinfeldt-Reinlo 1925–1933 40 0 2. september 1925 Flag of Poland.svg Poola 5. september 1933 Flag of Lithuania.svg Leedu
Zahovaiko, VjatšeslavVjatšeslav Zahovaiko 2003– 39 8 10. veebruar 2003 Flag of Ecuador.svg Ecuador 25. märts 2011 Flag of Uruguay.svg Uruguay
Smirnov, MaksimMaksim Smirnov 1997–2006 39 2 27. november 1997 Flag of the Philippines.svg Filipiinid 28. mai 2006 Flag of Turkey.svg Türgi
Meet, JanekJanek Meet 1995–2000 37 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 26. veebruar 2000 Flag of Thailand.svg Tai
Paal, HeinrichHeinrich Paal 1920–1930 36 6 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 13. september 1930 Flag of Lithuania.svg Leedu
Neeris, ValterValter Neeris 1934–1940 36 1 29. juuni 1934 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Kallaste, RistoRisto Kallaste 1992–1996 36 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 29. mai 1996 Flag of Turkey.svg Türgi
Leetma, LiivoLiivo Leetma 1996–2005 36 0 29. mai 1996 Flag of Turkey.svg Türgi 8. oktoober 2005 Flag of Slovakia.svg Slovakkia
Voskoboinikov, VladimirVladimir Voskoboinikov 2007– 36 4 2. juuni 2007 Flag of Croatia.svg Horvaatia 11. juuni 2013 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Kams, GertGert Kams 2007– 36 1 3. veebruar 2007 Flag of Poland.svg Poola 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Zenjov, SergeiSergei Zenjov 2008– 35 5 20. august 2008 Flag of Malta.svg Malta 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Kaalma, MartinMartin Kaalma 1995–2004 35 0 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 30. november 2004 Flag of Thailand.svg Tai
Teniste, TaijoTaijo Teniste 2007– 33 0 9. november 2007 Flag of Saudi Arabia.svg Saudi Araabia 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Olumets, IndroIndro Olumets 1992–1996 32 2 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 24. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island
Idlane, Karl-RichardKarl-Richard Idlane 1929–1936 31 2 7. juuli 1929 Flag of Sweden.svg Rootsi 20. august 1936 Flag of Finland.svg Soome
Arbeiter, ArgoArgo Arbeiter 1995–2000 29 6 29. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 4. juuni 2000 Flag of Belarus.svg Valgevene
Linnumäe, TarmoTarmo Linnumäe 1992–1996 29 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 24. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island
Laasner, ArnoldArnold Laasner 1930–1936 28 2 27. juuni 1930 Flag of Latvia.svg Läti 31. august 1936 Flag of Latvia.svg Läti
Lindmaa, MeelisMeelis Lindmaa 1992–1996 28 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 5. oktoober 1996 Flag of Belarus.svg Valgevene
Kotenko, ArturArtur Kotenko 2004– 27 0 18. august 2004 Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 11. juuni 2013 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Rein, BernhardBernhard Rein 1922–1931 27 0 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome 28. mai 1931 Flag of Latvia.svg Läti
Rajala, LembitLembit Rajala 1992–1996 26 2 25. oktoober 1992 Flag of Switzerland.svg Šveits 9. juuli 1996 Flag of Lithuania.svg Leedu
Neuman-Tarimäe, ArturArtur Neuman-Tarimäe 1927–1933 26 0 25. september 1927 Flag of Latvia.svg Läti 5. september 1933 Flag of Lithuania.svg Leedu
Üpraus, OskarOskar Üpraus 1920–1927 25 7 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 25. september 1927 Flag of Latvia.svg Läti
Kaljot, ElmarElmar Kaljot 1923–1929 25 3 18. september 1923 Flag of the Soviet Union.svg Nõukogude Liit 18. september 1929 Flag of Latvia.svg Läti
Saharov, AleksanderAleksander Saharov 2000–2006 25 1 26. aprill 2000 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 2. september 2006 Flag of Israel.svg Iisrael
Morozov, IgorIgor Morozov 2008– 26 0 31. mai 2008 Flag of Lithuania.svg Leedu 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Reinumäe, OttOtt Reinumäe 2003–2004 25 0 10. veebruar 2003 Flag of Ecuador.svg Ecuador 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari
Londak, PavelPavel Londak 2001– 24 0 7. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome
Teever, IngemarIngemar Teever 2003–2006 24 4 29. märts 2003 Flag of Canada.svg Kanada 11. oktoober 2006 Flag of Russia.svg Venemaa
Parbo, EgonEgon Parbo 1931–1939 24 1 27. september 1931 Flag of Latvia.svg Läti 27. august 1939 Flag of Lithuania.svg Leedu
Tohver, ToomasToomas Tohver 1994–2000 24 0 29. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu 16. august 2000 Flag of Andorra.svg Andorra
Sidorenkov, AndreiAndrei Sidorenkov 2004– 24 0 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari 7. juuni 2013 Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago
Ahjupera, JarmoJarmo Ahjupera 2001– 18 1 4. juuli 2001 Flag of Lithuania.svg Leedu 10. september 2013 Flag of Hungary.svg Ungari
Joll, ErnstErnst Joll 1920–1929 23 4 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 27. august 1929 Flag of Finland.svg Soome
Neemelo, TarmoTarmo Neemelo 2005– 22 1 20. aprill 2005 Flag of Norway.svg Norra 16. oktoober 2012 Flag of Andorra.svg Andorra
Pari, MatiMati Pari 1994–1997 22 1 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros 22. juuni 1997 Flag of Andorra.svg Andorra
O'Konnel-Bronin, IvanIvan O'Konnel-Bronin 1994–1999 22 0 29. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu 3. november 1999 Flag of Turkmenistan.svg Türkmenistan
Peterson, VoldemarVoldemar Peterson 1930–1938 22 0 27. juuni 1930 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 1938 Flag of Lithuania.svg Leedu
Räästas, HelmuthHelmuth Räästas 1926–1937 21 3 23. juuli 1926 Flag of Sweden.svg Rootsi 20. juuni 1937 Flag of Sweden.svg Rootsi
Mošnikov, SergeiSergei Mošnikov 2010– 21 0 19. juuni 2010 Flag of Latvia.svg Läti 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Lass, AugustAugust Lass 1921–1928 21 0 23. juuli 1921 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. september 1928 Flag of Latvia.svg Läti
Kaljend, UrmasUrmas Kaljend 1992–1994 20 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 26. oktoober 1994 Flag of Finland.svg Soome
Konsa, OliverOliver Konsa 2007– 20 0 3. veebruar 2007 Flag of Poland.svg Poola 3. juuni 2012 Flag of Lithuania.svg Leedu
Prins, IgorIgor Prins 1992–1994 20 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 4. september 1994 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Silber, OttoOtto Silber 1920–1926 20 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 4. juuli 1926 Flag of Poland.svg Poola
Luts, SiimSiim Luts 2010– 20 1 17. november 2010 Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Klavan, DzintarDzintar Klavan 1993–1995 19 0 21. veebruar 1993 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Saar, ElmarElmar Saar 1928–1936 19 0 12. august 1928 Flag of Finland.svg Soome 30. juuni 1936 Flag of Lithuania.svg Leedu
Tepp, ElmarElmar Tepp 1937–1940 18 0 14. juuli 1937 Flag of Romania.svg Rumeenia 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Ojamaa, HenrikHenrik Ojamaa 2012– 18 0 25. mai 2012 Flag of Croatia.svg Horvaatia 4. september 2014 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kaljo, JuliusJulius Kaljo 1931–1938 17 2 17. juuni 1931 Flag of Finland.svg Soome 20. juuli 1938 Flag of Latvia.svg Läti
Ustritski, DmitriDmitri Ustritski 1998–2003 17 1 9. mai 1998 Flag of Mexico.svg Mehhiko 16. veebruar 2003 Flag of the People's Republic of China.svg Hiina
Anier, HenriHenri Anier 2011– 17 5 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 28. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Kaarmann, HaraldHarald Kaarmann 1921–1926 17 0 23. juuli 1921 Flag of Sweden.svg Rootsi 19. september 1926 Flag of Latvia.svg Läti
Nõmmik, RaivoRaivo Nõmmik 1995–2000 17 0 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu 23. veebruar 2000 Flag of Finland.svg Soome
Brenner, JohannesJohannes Brenner 1923–1930 16 4 24. juuni 1923 Flag of Lithuania.svg Leedu 15. august 1930 Flag of Lithuania.svg Leedu
Švets, MarkMark Švets 1998–2001 16 1 18. november 1998 Flag of Georgia.svg Gruusia 15. august 2001 Flag of Cyprus.svg Küpros
Matsalu, JuhoJuho Matsalu 1937–1940 15 0 3. juuni 1937 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Borissov, AndreiAndrei Borissov 1993 14 0 20. veebruar 1993 Flag of Finland.svg Soome 17. november 1993 Flag of Switzerland.svg Šveits
Ratnikov, SergeiSergei Ratnikov 1992–1994 14 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 16. august 1994 Flag of Iceland.svg Island
Karm, FriedrichFriedrich Karm 1930-1933 13 9 27. juuni 1930 Flag of Latvia.svg Läti 11. juuni 1933 Flag of Sweden.svg Rootsi
Novikov, JevgeniJevgeni Novikov 2001–2002 13 2 19. märts 2001 Flag of Egypt.svg Egiptus 21. mai 2002 Flag of San Marino.svg San Marino
Veidemann, RalfRalf Veidemann 1937–1940 13 3 3.juuni 1937 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Hepner, UrmasUrmas Hepner 1992–1994 13 0 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 9. märts 1994 Flag of Cyprus.svg Küpros
Liivar, RalfRalf Liivar 1924–1927 13 0 19. juuni 1924 Flag of Turkey.svg Türgi 10. august 1927 Flag of Finland.svg Soome
Olesk, GertGert Olesk 1994–2000 13 0 1. juuni 1994 Flag of Macedonia.svg Makedoonia 25. veebruar 2000 Flag of Thailand.svg Tai
Aksalu, MihkelMihkel Aksalu 2007– 12 0 17. oktoober 2007 Flag of Montenegro.svg Montenegro 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Post, SanderSander Post 2004– 12 1 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome
Bragin, SergeiSergei Bragin 1993 12 3 20. veebruar 1993 Flag of Finland.svg Soome 17. november 1993 Flag of Switzerland.svg Šveits
Väli, HugoHugo Väli 1923–1925 12 1 18. september 1923 Flag of the Soviet Union.svg Nõukogude Liit 26. august 1925 Flag of Latvia.svg Läti
Tell, VladimirVladimir Tell 1920–1924 11 5 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 24. august 1924 Flag of Lithuania.svg Leedu
Krõm, ToomasToomas Krõm 1994–1996 11 0 7. mai 1994 Flag of the United States.svg USA 24. aprill 1996 Flag of Iceland.svg Island
Reintam, MikkMikk Reintam 2011– 11 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 5. märts 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar
Puštov, AleksandrAleksandr Puštov 1992–1993 10 1 3. juuni 1992 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 11. november 1993 Flag of Portugal.svg Portugal
Kallaste, RudolfRudolf Kallaste 1927–1929 10 0 16. juuni 1927 Flag of Latvia.svg Läti 16. august 1929 Flag of Latvia.svg Läti
Piperal, VoldemarVoldemar Piperal 1927–1929 10 0 16. juuni 1927 Flag of Latvia.svg Läti 25. juuli 1929 Flag of Finland.svg Soome
Karp, EdmundEdmund Karp 1936–1940 10 0 30 juuni 1936 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Kallaste, KenKen Kallaste 2012– 10 0 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Kihlefeldt-Uik, JohannesJohannes Kihlefeldt-Uik 1924–1926 9 0 25. juuli 1924 Flag of Sweden.svg Rootsi 4. juuli 1926 Flag of Poland.svg Poola
Palatu, KarlKarl Palatu 2010– 9 0 21. mai 2010 Flag of Finland.svg Soome 28. mai 2012 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Piisang, ViktorViktor Piisang 1938–1940 9 0 11. juuni 1938 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Valkenpert, AleksanderAleksander Valkenpert 1935–1937 9 0 9. juuli 1935 Flag of Sweden.svg Rootsi 14. juuli 1937 Flag of Romania.svg Rumeenia
Mets, KarolKarol Mets 2013– 9 0 19. november 2013 Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Antonov, IljaIlja Antonov 2012– 9 0 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan 8. september 2014 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Kippar, HelmuthHelmuth Kippar 1935 8 0 12. juuni 1935 Flag of Latvia.svg Läti 18. september 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu
Murr, FerdinandFerdinand Murr 1936–1938 8 0 20. august 1936 Flag of Finland.svg Soome 5. september 1938 Flag of Latvia.svg Läti
Kiismann, JanekJanek Kiismann 1994–1995 7 0 26. oktoober 1994 Flag of Finland.svg Soome 3. september 1995 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Mikson, EvaldEvald Mikson 1934–1939 7 0 29. juuni 1934 Flag of Lithuania.svg Leedu 4. august 1939 Flag of Finland.svg Soome
Tšutšelov, JohanJohan Tšutšelov 1935 7 0 19. juuni 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu 18. september 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu
Vahtramäe, VahurVahur Vahtramäe 1994–1996 7 0 26. oktoober 1994 Flag of Finland.svg Soome 16. november 1996 Flag of Indonesia.svg Indoneesia
Ader, ViktorViktor Ader 1931–1933 6 1 9. juuni 1931 Flag of Lithuania.svg Leedu 5. september 1933 Flag of Lithuania.svg Leedu
Jensen, MartinMartin Jensen 1934–1938 6 0 8. august 1934 Flag of Finland.svg Soome 22. juuni 1938 Flag of Hungary.svg Ungari
Jürisson, JannoJanno Jürisson 2000 6 0 26. aprill 2000 Flag of Luxembourg.svg Luksemburg 15. november 2000 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan
Kosemets, MärtMärt Kosemets 2000–2004 6 0 15. november 2000 Flag of Kyrgyzstan.svg Kõrgõzstan 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari
Lell, AlariAlari Lell 1995 6 0 25. märts 1995 Flag of Italy.svg Itaalia 11. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Silberg-Sillak, VladimirVladimir Silberg-Sillak 1927–1929 6 0 25. september 1927 Flag of Latvia.svg Läti 18. september 1929 Flag of Latvia.svg Läti
Vain, GeorgGeorg Vain 1921–1923 6 0 23. juuli 1921 Flag of Sweden.svg Rootsi 30. september 1923 Flag of Finland.svg Soome
Veensalu, JaanusJaanus Veensalu 1992–1993 6 0 11. juuli 1992 Flag of Lithuania.svg Leedu 2. juuni 1993 Flag of Scotland.svg Šotimaa
Hunt, RimoRimo Hunt 3. juuni 2013 6 1 11. juuli 1992 Flag of Belarus.svg Valgevene 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Dupikov, AloAlo Dupikov 2009– 5 0 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales 22. detsember 2010 Flag of Qatar.svg Katar
Lepa, MartinMartin Lepa 1995 5 0 26. aprill 1995 Flag of Ukraine.svg Ukraina 11. oktoober 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Ratnik, AlfredAlfred Ratnik 1928–1929 5 0 9. juuli 1928 Flag of Sweden.svg Rootsi 18. september 1929 Flag of Latvia.svg Läti
Römmer, HeinoHeino Römmer 1927–1929 5 0 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu 25. juuli 1929 Flag of Finland.svg Soome
Saks, TarmoTarmo Saks 1994–1997 5 0 29. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu 10. juuli 1997 Flag of Latvia.svg Läti
Tamm, JoonasJoonas Tamm 2011– 5 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 28. mai 2012 Flag of Ukraine.svg Ukraina
Vessenberg, RainRain Vessenberg 1994–1995 5 0 26. oktoober 1994 Flag of Finland.svg Soome 5. veebruar 1995 Flag of Norway.svg Norra
Kull, FelixFelix Kull 1927–1929 4 3 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu 27. august 1929 Flag of Finland.svg Soome
Maurer, ArturArtur Maurer 1926–1928 4 2 23. juuli 1926 Flag of Sweden.svg Rootsi 27. juuli 1928 Flag of Latvia.svg Läti
Kuulmann, ArnoldArnold Kuulmann 1920–1922 4 1 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome
Mõtlik, RomanRoman Mõtlik 1932 4 1 6. august 1932 Flag of Lithuania.svg Leedu 30. august 1932 Flag of Latvia.svg Läti
Zamorski, SergeiSergei Zamorski 1993 4 1 2. juuli 1993 Flag of Latvia.svg Läti 17. november 1993 Flag of Switzerland.svg Šveits
Fischer, KarlKarl Fischer 1928 4 0 9. juuli 1928 Flag of Sweden.svg Rootsi 12. august 1928 Flag of Finland.svg Soome
Jürgenson, AlfeiAlfei Jürgenson 1924–1930 4 0 3. juuni 1924 Flag of Ireland.svg Iirimaa 27. juuni 1930 Flag of Latvia.svg Läti
Koort, HeinrichHeinrich Koort 1930–1935 4 0 15. august 1930 Flag of Lithuania.svg Leedu 19. juuni 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu
Maurer, EduardEduard Maurer 1922–1923 4 0 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome 25. september 1923 Flag of Poland.svg Poola
Mägi, AleksanderAleksander Mägi 1929–1934 4 0 16. august 1929 Flag of Latvia.svg Läti 10. august 1934 Flag of Hungary.svg Ungari
Puri, EinoEino Puri 2009– 5 0 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome
Rüütel, AdolfAdolf Rüütel 1930–1931 4 0 18. juuli 1930 Flag of Sweden.svg Rootsi 28. mai 1931 Flag of Latvia.svg Läti
Õun, JanJan Õun 1995–1998 4 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 28. november 1998 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan
Linberg, NikolaiNikolai Linberg 1935–1938 3 2 20. august 1935 Flag of Lithuania.svg Leedu 22. juuni 1938 Flag of Hungary.svg Ungari
Sillandi, AavoAavo Sillandi 1937 3 1 4. september 1937 Flag of Latvia.svg Läti 19. september 1937 Flag of Latvia.svg Läti
Anis, AndreAndre Anis 1995-200 3 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 26. veebruar 2000 Flag of Thailand.svg Tai
Kastanja, OsvaldOsvald Kastanja 1931–1932 3 0 1. september 1931 Flag of Latvia.svg Läti 18. august 1932 Flag of Finland.svg Soome
Kaubiš, NikolaiNikolai Kaubiš 1936 3 0 20. august 1936 Flag of Finland.svg Soome 31. august 1936 Flag of Latvia.svg Läti
Kraam, ArvoArvo Kraam 1995 3 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 16. august 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Lello, JohannesJohannes Lello 1924 3 0 25. juuli 1924 Flag of Sweden.svg Rootsi 18. oktoober 1924 Flag of Latvia.svg Läti
Lelov, MarkoMarko Lelov 1994–1995 3 0 29. juuli 1994 Flag of Lithuania.svg Leedu 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Lepik, MarkoMarko Lepik 1995 3 0 29. märts 1995 Flag of Slovenia.svg Sloveenia 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Sieger, ViktorViktor Sieger 1939 3 0 29. juuni 1939 Flag of the NSDAP (1920–1945).svg Saksamaa 4. august 1939 Flag of Finland.svg Soome
Silber, AugustAugust Silber 1922–1923 3 0 24. september 1922 Flag of Latvia.svg Läti 24. juuli 1923 Flag of Latvia.svg Läti
Tammus, AinAin Tammus 1997–1998 3 0 11. juuli 1997 Flag of Latvia.svg Läti 9. mai 1998 Flag of Mexico.svg Mehhiko
Artjunin, ArtjomArtjom Artjunin 2013- 3 0 15. november 2013 Flag of Azerbaijan.svg Aserbaidžaan 4. juuni 2014 Flag of Iceland.svg Island
Tenno, SiimSiim Tenno 2011– 3 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 29. veebruar 2012 Flag of El Salvador.svg El Salvador
Alliku, RaunoRauno Alliku 2010– 2 0 18. detsember 2010 Flag of the People's Republic of China.svg Hiina 22. detsember 2010 Flag of Qatar.svg Katar
Biiber, ValterValter Biiber 1930 2 0 7. august 1930 Flag of Finland.svg Soome 13. september 1930 Flag of Lithuania.svg Leedu
Gussev, VladislavVladislav Gussev 2006 2 0 28. mai 2006 Flag of Turkey.svg Türgi 11. oktoober 2006 Flag of Russia.svg Venemaa
Indermitte, JoelJoel Indermitte 2011– 2 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 23. juuni 2011 Flag of Uruguay.svg Uruguay
Javorski, SergeiSergei Javorski 1922 2 0 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome 24. september 1922 Flag of Latvia.svg Läti
Jääger, EnverEnver Jääger 2000–2004 2 0 10. detsember 2000 Flag of Hong Kong.svg Hong Kong 30. november 2004 Flag of Thailand.svg Tai
Jürgenson, MarkusMarkus Jürgenson 2010– 2 0 18. detsember 2010 Flag of the People's Republic of China.svg Hiina 22. detsember 2010 Flag of Qatar.svg Katar
Kalde, TõnisTõnis Kalde 1995 2 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Kuresoo, JürgenJürgen Kuresoo 2005–2006 2 0 16. november 2005 Flag of Poland.svg Poola 01. märts 2006 Ulster banner.svg Põhja-Iirimaa
Kürbis, AlekseiAleksei Kürbis 1929 2 0 15. august 1929 Flag of Lithuania.svg Leedu 27. august 1929 Flag of Finland.svg Soome
Lember, MatiMati Lember 2004 2 0 30. november 2004 Flag of Thailand.svg Tai 2. detsember 2004 Flag of Hungary.svg Ungari
Luik, VoldemarVoldemar Luik 1921 2 0 23. juuli 1921 Flag of Sweden.svg Rootsi 28. august 1921 Flag of Finland.svg Soome
Meerits, MarkoMarko Meerits 2010– 2 0 18. detsember 2010 Flag of the People's Republic of China.svg Hiina 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili
Mäng, ValterValter Mäng 1934–1935 2 0 8. august 1934 Flag of Finland.svg Soome 12. juuni 1935 Flag of Latvia.svg Läti
Olerski, AleksandrAleksandr Olerski 1993 2 0 21. veebruar 1993 Flag of Latvia.svg Läti 7. aprill 1993 Flag of Slovenia.svg Sloveenia
Peitre, MeelisMeelis Peitre 2011– 2 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 23. juuni 2011 Flag of Uruguay.svg Uruguay
Priidel, AivarAivar Priidel 1995 2 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Prosa, AlbertAlbert Prosa 2011– 4 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Anier, HannesHannes Anier 2014- 2 1 4. juuni 2014 Flag of Iceland.svg Island 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan
Rõks, VoldemarVoldemar Rõks 1924 2 0 3. juuni 1924 Flag of Ireland.svg Iirimaa 18. oktoober 1924 Flag of Latvia.svg Läti
Veis, AndreiAndrei Veis 2011– 2 0 19. juuni 2011 Flag of Chile.svg Tšiili 23. juuni 2011 Flag of Uruguay.svg Uruguay
Väikmeri, AtkoAtko Väikmeri 1995 2 0 19. mai 1995 Flag of Latvia.svg Läti 20. mai 1995 Flag of Lithuania.svg Leedu
Gerassimov-Kalvet, AleksanderAleksander Gerassimov-Kalvet 1930 1 1 18. juuli 1930 Flag of Sweden.svg Rootsi 18. juuli 1930 Flag of Sweden.svg Rootsi
Kipp, HerbertHerbert Kipp 1927 1 1 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu
Sirel, JaanusJaanus Sirel 2003 1 1 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu
Anier, AdolfAdolf Anier 1922 1 0 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome 11. august 1922 Flag of Finland.svg Soome
Fiskar, PaulPaul Fiskar 1927 1 0 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu 13. august 1927 Flag of Lithuania.svg Leedu
Gussev, VitaliVitali Gussev 2009– 1 0 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales
Härmates, RudolfRudolf Härmates 1937 1 0 19. september 1937 Flag of Latvia.svg Läti 19. september 1937 Flag of Latvia.svg Läti
Jõepere, EduardEduard Jõepere 1921 1 0 28. august 1921 Flag of Finland.svg Soome 28. august 1921 Flag of Finland.svg Soome
Kaal, UrmasUrmas Kaal 1999 1 0 9. juuni 1999 Flag of Lithuania.svg Leedu 9. juuni 1999 Flag of Lithuania.svg Leedu
Kiidron, KaarelKaarel Kiidron 2012– 1 0 25. mai 2012 Flag of Croatia.svg Horvaatia 25. mai 2012 Flag of Croatia.svg Horvaatia
Klaos, ElmarElmar Klaos 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Koslovski, KopelKopel Koslovski 1939 1 0 27. juuli 1939 Flag of Latvia.svg Läti 27. juuli 1939 Flag of Latvia.svg Läti
Kulikov, DmitriDmitri Kulikov 2003 1 0 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu 3. juuli 2003 Flag of Lithuania.svg Leedu
Köss, ArnoldArnold Köss 1940 1 0 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Laurberg, FerdinandFerdinand Laurberg 1927 1 0 25. september 1927 Flag of Latvia.svg Läti 25. september 1927 Flag of Latvia.svg Läti
Marmor, KristianKristian Marmor 2009 1 0 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales 29. mai 2009 Flag of Wales 2.svg Wales
Matiisen, ArnoldArnold Matiisen 1926 1 0 23. juuli 1926 Flag of Sweden.svg Rootsi 23. juuli 1926 Flag of Sweden.svg Rootsi
Mägi, EigoEigo Mägi 1997 1 0 27. november 1997 Flag of the Philippines.svg Filipiinid 27. november 1997 Flag of the Philippines.svg Filipiinid
Niks, JohannesJohannes Niks 1938 1 0 17. august 1938 Flag of Finland.svg Soome 17. august 1938 Flag of Finland.svg Soome
Nooni, BernhardBernhard Nooni 1933 1 0 28. mai 1933 Flag of Latvia.svg Läti 28. mai 1933 Flag of Latvia.svg Läti
Ollik, ErvinErvin Ollik 1938 1 0 17. august 1938 Flag of Finland.svg Soome 17. august 1938 Flag of Finland.svg Soome
Paal, RudolfRudolf Paal 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Paalberg, HerbertHerbert Paalberg 1929 1 0 7. juuli 1929 Flag of Sweden.svg Rootsi 7. juuli 1929 Flag of Sweden.svg Rootsi
Papp, ErichErich Papp 1940 1 0 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Peterson, EdmundEdmund Peterson 1931 1 0 17. juuni 1931 Flag of Finland.svg Soome 17. juuni 1931 Flag of Finland.svg Soome
Prunn, ArturArtur Prunn 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Põder, RaimondRaimond Põder 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Ree, KarlKarl Ree 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Roops, SiimSiim Roops 2007 1 0 3. veebruar 2007 Flag of Poland.svg Poola 3. veebruar 2007 Flag of Poland.svg Poola
Sepp, GustavGustav Sepp 1920 1 0 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome 20. november 1920 Flag of Finland.svg Soome
Smitt, EvaldEvald Smitt 1940 1 0 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti 18. juuli 1940 Flag of Latvia.svg Läti
Tšutšelov, GrigoriGrigori Tšutšelov 1932 1 0 15. juuli 1932 Flag of Sweden.svg Rootsi 15. juuli 1932 Flag of Sweden.svg Rootsi
Valdov, RichardRichard Valdov 1932 1 0 6. august 1932 Flag of Lithuania.svg Leedu 6. august 1932 Flag of Lithuania.svg Leedu
Vilderson, SepoSepo Vilderson 1993 1 0 5. september 1993 Flag of Portugal.svg Portugal 5. september 1993 Flag of Portugal.svg Portugal
Välbe, JüriJüri Välbe 1934 1 0 10. august 1934 Flag of Hungary.svg Ungari 10. august 1934 Flag of Hungary.svg Ungari
Mööl, KarlKarl Mööl 2012– 1 0 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan
Frolov, AndreAndre Frolov 2012– 1 0 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan
Prins, StanislavStanislav Prins 2012– 1 0 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan 8. november 2012 Flag of Oman.svg Omaan
Podholjuzin, MaksimMaksim Podholjuzin 2014– 1 0 5. märts 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 5. märts 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar
Liivak, FrankFrank Liivak 2014– 1 0 26. mai 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar 26. mai 2014 Flag of Gibraltar.svg Gibraltar
Subbotin, IgorIgor Subbotin 2014– 1 0 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome 31. mai 2014 Flag of Finland.svg Soome
Pikk, ArturArtur Pikk 2014– 1 0 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan 7. juuni 2014 Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan

Vaata ka[muuda | redigeeri lähteteksti]

Viited[muuda | redigeeri lähteteksti]

Välislingid[muuda | redigeeri lähteteksti]