Eesti jalgpalliklubide loend

Allikas: Vikipeedia
Ambox outdated serious.svg See artikkel vajab ajakohastamist.
Palun ajakohasta selle artikli sisu ning pärast ajakohastamist eemalda see märkus.

Eesti jalgpalliklubide loend on Eesti jalgpalliliigades mänginud mees- ja naiskondade nimekiri. Loend on ajakohastatud hooaja 2009 põhjal. Info varasemate hooaegade kohta puudub.

Mehed[muuda | redigeeri lähteteksti]

Klubi Liiga Liigakuuluvus hooaegade ja aastate kaupa
FC A&A Kinnisvara III liiga ida III liiga (2009)
FC ABB III liiga ida III liiga (2009)
FC Abja IV liiga lõuna IV liiga (2009)
FC Ajax Veteranid III liiga põhi III liiga (2009)
PSK Alexela IV liiga lääs IV liiga (2009)
FC Aspen IV liiga lõuna IV liiga (2009)
FC Balteco III liiga lääs III liiga (2009)
FC Concordia Audentes II liiga ida-põhi II liiga (2009)
FC EBS Team III liiga põhi III liiga (2009)
Eesti Koondis IV liiga lääs IV liiga (2009)
FC Elva II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
FC Elva II III liiga lõuna III liiga (2009)
FC Eston Villa IV liiga ida IV liiga (2009)
HÜJK Emmaste II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Emmaste JK Dagöplast IV liiga lääs IV liiga (2009)
EMÜ SK IV liiga lõuna IV liiga (2009)
FC Flora Meistriliiga Meistriliiga (2009)
FC Flora II Esiliiga Esiliiga (2009)
FC Haiba III liiga lääs III liiga (2009)
FC Hansa United III liiga põhi III liiga (2009)
FC HansaNet.ee IV liiga põhi IV liiga (2009)
FC Hell Hunt IV liiga põhi IV liiga (2009)
JK Jalgpallihaigla IV liiga põhi IV liiga (2009)
Jõgeva SK Noorus 96 III liiga lõuna III liiga (2009)
Jõhvi JK Orbiit II liiga ida-põhi II liiga (2009)
FCF Järva-Jaani SK III liiga ida III liiga (2009)
JK Kaitseliit Kalev II liiga ida-põhi II liiga (2009)
JK Kaitseliit Kalev II III liiga põhi III liiga (2009)
Kehtna FC Flora III liiga lääs III liiga (2009)
Keila JK III liiga ida III liiga (2009)
JK Kernu Kadakas III liiga lääs III liiga (2009)
Keskerakonna JK II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Keskerakonna JK II III liiga ida III liiga (2009)
FC Kiiu IV liiga ida IV liiga (2009)
Kiviõli Tamme Auto Esiliiga Esiliiga (2009)
Kiviõli Tamme Auto II II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Kiviõli Tamme Auto III IV liiga ida IV liiga (2009)
Koeru SK III liiga lõuna III liiga (2009)
Kohila JK Püsivus III liiga lääs III liiga (2009)
Kohtla-Järve FC Lootus Esiliiga Esiliiga (2009)
Kohtla-Järve FC Lootus II IV liiga ida IV liiga (2009)
Kohtla-Järve JK Alko II liiga ida-põhi II liiga (2009)
FC Kose III liiga lääs III liiga (2009)
Kristiine JK IV liiga põhi IV liiga (2009)
FC Kuressaare Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Kuusalu JK Rada III liiga ida III liiga (2009)
Kuusalu JK Rada II IV liiga ida IV liiga (2009)
RSK Kuuse III liiga põhi III liiga (2009)
Kärdla Linnameeskond III liiga lääs III liiga (2009)
Lasnamäe FC Ajax Esiliiga Esiliiga (2009)
Lasnamäe FC Ajax II II liiga ida-põhi II liiga (2009)
TJK Legion Esiliiga Esiliiga (2009)
TJK Legion II III liiga põhi III liiga (2009)
FC Lelle IV liiga lääs IV liiga (2009)
FC Levadia Meistriliiga Meistriliiga (2009)
FC Levadia II Esiliiga Esiliiga (2009)
JK Liverpool Pub Viljandi III liiga lõuna III liiga (2009)
JK Loo III liiga ida III liiga (2009)
JK Luunja III liiga lõuna III liiga (2009)
Lõuna-Läänemaa JK IV liiga lääs IV liiga (2009)
Maardu Esteve III liiga ida III liiga (2009)
FC Majandusmagister IV liiga põhi IV liiga (2009)
MC Tallinn II liiga ida-põhi II liiga (2009)
FC Metropool Pärnu IV liiga lääs IV liiga (2009)
Märjamaa Kompanii IV liiga lääs IV liiga (2009)
JK Narva Trans Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Navi Vutiselts IV liiga lõuna IV liiga (2009)
JK Nõmme Kalju Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Nõmme Kalju II II liiga ida-põhi II liiga (2009)
JK Nõmme Kalju III III liiga põhi III liiga (2009)
FC Nõmme United II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
FC Olympic III liiga põhi III liiga (2009)
FC Otepää III liiga lõuna III liiga (2009)
Paide Kumake III liiga lääs III liiga (2009)
Paide Linnameeskond Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Piraaja III liiga põhi III liiga (2009)
JK Piraaja II IV liiga ida IV liiga (2009)
Pirita JK Reliikvia IV liiga põhi IV liiga (2009)
Põhja-Tallinna JK II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Põltsamaa JK Sport III liiga lõuna III liiga (2009)
Põlva FC Lootos III liiga lõuna III liiga (2009)
Pärnu WC Guvalda IV liiga lääs IV liiga (2009)
Pärnu Kalevi JK II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Pärnu JK Vaprus Esiliiga Esiliiga (2009)
Pärnu JK Vaprus II II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Raasiku FC Joker III liiga ida III liiga (2009)
Rakvere FC Flora Esiliiga Esiliiga (2009)
Rapla JK Atli III liiga lääs III liiga (2009)
Rapla JK Atli II IV liiga lääs IV liiga (2009)
FC Risti III liiga lääs III liiga (2009)
FC Rock&Roll IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Rolling Doors IV liiga lääs IV liiga (2009)
Rummu Dünamo III liiga lääs III liiga (2009)
Saaremaa JK III liiga lääs III liiga (2009)
SaareMaa JK aaMeraaS IV liiga lääs IV liiga (2009)
Saku JK IV liiga põhi IV liiga (2009)
Saue JK III liiga põhi III liiga (2009)
JK Sillamäe Kalev Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Sillamäe Kalev II IV liiga ida IV liiga (2009)
FC Soccernet IV liiga põhi IV liiga (2009)
Sörve JK II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Tabasalu Palliklubi II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Tabasalu Palliklubi II IV liiga lääs IV liiga (2009)
FC Tabivere IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Tallinna FC Ahtamar IV liiga põhi IV liiga (2009)
Tallinna FC Anži II IV liiga ida IV liiga (2009)
Tallinna FC Ararat II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Tallinna FC Atletik III liiga ida III liiga (2009)
JK Tallinna Dünamo II liiga ida-põhi II liiga (2009)
JK Tallinna Kalev Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Tallinna Kalev II II liiga ida-põhi II liiga (2009)
Tallinna JK Kotkad III liiga ida III liiga (2009)
Tallinna LiVal Sport III liiga põhi III liiga (2009)
Tallinna SK Mercury IV liiga põhi IV liiga (2009)
Tallinna FC Reaal IV liiga põhi IV liiga (2009)
SK Tallinna Sport III liiga põhi III liiga(2007)
Tallinna FC Štrommi III liiga ida III liiga (2009)
Tallinna FC Twister IV liiga ida IV liiga (2009)
JK Tammeka Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Tammeka II II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
SK Tapa IV liiga ida IV liiga (2009)
Tartu FC HaServ III liiga lõuna III liiga (2009)
JK Tartu Löök IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Tartu FC Metec II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Tartu SK 10 Premium II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Tartu SK 10 Premium II IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Tartu Quattromed IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Tartu Ülikool Fauna III liiga lõuna III liiga (2009)
FC Tarvastu II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
JK Tondi III liiga põhi III liiga (2009)
FC Toompea II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
FC Toompea 1994 IV liiga põhi IV liiga (2009)
Trummi SK IV liiga põhi IV liiga (2009)
Tõrva FC Warrior IV liiga lõuna IV liiga (2009)
SK Tääksi IV liiga lõuna IV liiga (2009)
Türi Ganvix JK II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
Valga FC Warrior Esiliiga Esiliiga (2009)
Valga FC Warrior II II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
FC Velldoris IV liiga ida IV liiga (2009)
Viimsi FC Igiliikur IV liiga ida IV liiga (2009)
Viljandi JK Kotkad III liiga lõuna III liiga (2009)
JK Viljandi Tulevik Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Viljandi Tulevik II Esiliiga Esiliiga (2009)
Võru JK II liiga lääs-lõuna II liiga (2009)
JK Welco Elekter IV liiga lõuna IV liiga (2009)
FC Ühinenud Depood III liiga ida III liiga (2009)

Naised[muuda | redigeeri lähteteksti]

Klubi Liiga Liigakuuluvus hooaegade ja aastate kaupa
FC Flora Meistriliiga Meistriliiga (2009)
FC Flora II Esiliiga Esiliiga (2009)
Kohtla-Järve FC Lootus Esiliiga Esiliiga (2009)
FC Kuressaare Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Lasnamäe FC Ajax Esiliiga Esiliiga (2009)
FC Levadia Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Narva Trans Esiliiga Esiliiga (2009)
JK Nõmme Kalju Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Paide Linnanaiskond Esiliiga Esiliiga (2009)
Põlva FC Lootos Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Pärnu JK Meistriliiga Meistriliiga (2009)
Pärnu JK II Esiliiga Esiliiga (2009)
Pärnu JK Vaprus Esiliiga Esiliiga (2009)
VJK Rakvere Esiliiga Esiliiga (2009)
Saku Sporting Esiliiga Esiliiga (2009)
JK Sillamäe Kalev Esiliiga Esiliiga (2009)
JK Tallinna Kalev Meistriliiga Meistriliiga (2009)
JK Tammeka Meistriliiga Meistriliiga (2009)
EVL United Esiliiga Esiliiga (2009)
Valga FC Warrior Esiliiga Esiliiga (2009)

Endisi jalgpalliklubisid[muuda | redigeeri lähteteksti]