Bergamo provintsi valdade loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud Itaalia Vabariigi Lombardia maakonna Bergamo provintsi vallad (244).

  1. Adrara San Martino
  2. Adrara San Rocco
  3. Albano Sant'Alessandro
  4. Albino
  5. Algua
  6. Almenno San Bartolomeo
  7. Almenno San Salvatore
  8. Almè
  9. Alzano Lombardo
  10. Ambivere
  11. Antegnate
  12. Arcene
  13. Ardesio
  14. Arzago d'Adda
  15. Averara
  16. Aviatico
  17. Azzano San Paolo
  18. Azzone
  19. Bagnatica
  20. Barbata
  21. Bariano
  22. Barzana
  23. Bedulita
  24. Berbenno
  25. Bergamo
  26. Berzo San Fermo
  27. Bianzano
  28. Blello
  29. Bolgare
  30. Boltiere
  31. Bonate Sopra
  32. Bonate Sotto
  33. Borgo di Terzo
  34. Bossico
  35. Bottanuco
  36. Bracca
  37. Branzi
  38. Brembate
  39. Brembate di Sopra
  40. Brembilla
  41. Brignano Gera d'Adda
  42. Brumano
  43. Brusaporto
  44. Calcinate
  45. Calcio
  46. Calusco d'Adda
  47. Calvenzano
  48. Camerata Cornello
  49. Canonica d'Adda
  50. Capizzone
  51. Capriate San Gervasio
  52. Caprino Bergamasco
  53. Caravaggio
  54. Carobbio degli Angeli
  55. Carona
  56. Carvico
  57. Casazza
  58. Casirate d'Adda
  59. Casnigo
  60. Cassiglio
  61. Castel Rozzone
  62. Castelli Calepio
  63. Castione della Presolana
  64. Castro
  65. Cavernago
  66. Cazzano Sant'Andrea
  67. Cenate Sopra
  68. Cenate Sotto
  69. Cene
  70. Cerete
  71. Chignolo d'Isola
  72. Chiuduno
  73. Cisano Bergamasco
  74. Ciserano
  75. Cividate al Piano
  76. Clusone
  77. Colere
  78. Cologno al Serio
  79. Colzate
  80. Comun Nuovo
  81. Corna Imagna
  82. Cornalba
  83. Cortenuova
  84. Costa Valle Imagna
  85. Costa Volpino
  86. Costa di Mezzate
  87. Costa di Serina
  88. Covo
  89. Credaro
  90. Curno
  91. Cusio
  92. Dalmine
  93. Dossena
  94. Endine Gaiano
  95. Entratico
  96. Fara Gera d'Adda
  97. Fara Olivana con Sola
  98. Filago
  99. Fino del Monte
  100. Fiorano al Serio
  101. Fontanella
  102. Fonteno
  103. Foppolo
  104. Foresto Sparso
  105. Fornovo San Giovanni
  106. Fuipiano Valle Imagna
  107. Gandellino
  108. Gandino
  109. Gandosso
  110. Gaverina Terme
  111. Gazzaniga
  112. Gerosa
  113. Ghisalba
  114. Gorlago
  115. Gorle
  116. Gorno
  117. Grassobbio
  118. Gromo
  119. Grone
  120. Grumello del Monte
  121. Isola di Fondra
  122. Isso
  123. Lallio
  124. Leffe
  125. Lenna
  126. Levate
  127. Locatello
  128. Lovere
  129. Lurano
  130. Luzzana
  131. Madone
  132. Mapello
  133. Martinengo
  134. Medolago
  135. Mezzoldo
  136. Misano di Gera d'Adda
  137. Moio de' Calvi
  138. Monasterolo del Castello
  139. Montello
  140. Morengo
  141. Mornico al Serio
  142. Mozzanica
  143. Mozzo
  144. Nembro
  145. Olmo al Brembo
  146. Oltre il Colle
  147. Oltressenda Alta
  148. Oneta
  149. Onore
  150. Orio al Serio
  151. Ornica
  152. Osio Sopra
  153. Osio Sotto
  154. Pagazzano
  155. Paladina
  156. Palazzago
  157. Palosco
  158. Parre
  159. Parzanica
  160. Pedrengo
  161. Peia
  162. Pianico
  163. Piario
  164. Piazza Brembana
  165. Piazzatorre
  166. Piazzolo
  167. Pognano
  168. Ponte Nossa
  169. Ponte San Pietro
  170. Ponteranica
  171. Pontida
  172. Pontirolo Nuovo
  173. Pradalunga
  174. Predore
  175. Premolo
  176. Presezzo
  177. Pumenengo
  178. Ranica
  179. Ranzanico
  180. Riva di Solto
  181. Rogno
  182. Romano di Lombardia
  183. Roncobello
  184. Roncola
  185. Rota d'Imagna
  186. Rovetta
  187. San Giovanni Bianco
  188. San Paolo d'Argon
  189. San Pellegrino Terme
  190. Sant'Omobono Imagna
  191. Santa Brigida
  192. Sarnico
  193. Scanzorosciate
  194. Schilpario
  195. Sedrina
  196. Selvino
  197. Seriate
  198. Serina
  199. Solto Collina
  200. Solza
  201. Songavazzo
  202. Sorisole
  203. Sotto il Monte Giovanni XXIII
  204. Sovere
  205. Spinone al Lago
  206. Spirano
  207. Stezzano
  208. Strozza
  209. Suisio
  210. Taleggio
  211. Tavernola Bergamasca
  212. Telgate
  213. Terno d'Isola
  214. Torre Boldone
  215. Torre Pallavicina
  216. Torre de' Roveri
  217. Trescore Balneario
  218. Treviglio
  219. Treviolo
  220. Ubiale Clanezzo
  221. Urgnano
  222. Valbondione
  223. Valbrembo
  224. Valgoglio
  225. Valleve
  226. Valnegra
  227. Valsecca
  228. Valtorta
  229. Vedeseta
  230. Verdellino
  231. Verdello
  232. Vertova
  233. Viadanica
  234. Vigano San Martino
  235. Vigolo
  236. Villa d'Adda
  237. Villa d'Almè
  238. Villa d'Ogna
  239. Villa di Serio
  240. Villongo
  241. Vilminore di Scalve
  242. Zandobbio
  243. Zanica
  244. Zogno