"Battlestar Galactica" jagude loend

Allikas: Vikipeedia
(Ümber suunatud leheküljelt Battlestar Galactica episoodid)

"Battlestar Galactica" (eesti keeles "Lahingulaev Galactica"), tihti viidatud lühendiga "BSG" või lihtsalt "Battlestar" on militaarne ulmedraamasari ja osa "Battlestar Galactica" frantsiisist. Sarja lõid David Eick ja Ronald D. Moore uusversioonina 1978. aasta samanimelisest sarjast, mille autor oli Glen A. Larson. Seriaal esmalinastus algselt kolmetunnise miniseriaalina 2003. aasta detsembris USA-s telekanalil Sci-Fi ning jooksis seal kokku neli hooaega kuni 2009. aasta 20. märtsini.

Esimene hooaeg (2004–2005)[muuda | muuda lähteteksti]

Osa Originaalpealkiri Eestikeelne pealkiri Režissöör Stsenarist Ellujäänute arv
1. 33 33 Michael Rymer Ronald D. Moore 49 998
Pärast Ragnar Anchorage'ist põgenemist seisab laevastik uue kriisi ees. Nimelt ei suuda nad kuidagi maha raputada neid jälitavaid Cylonite emalaevu, kes ilmuvad iga 33 minuti tagant.See sunnib Galactica meeskonna pidevasse lahinguvalmidusse, mis on kestnud juba viis päeva. Olukorra muudab hullemaks asjaolu, et erinevalt Cylonitest hakkab Galactica ja teiste laevade meeskondi mõjutama unepuudus.
2. Water Vesi Marita Grabiak Ronald D. Moore 47 973
Galactica veepaakide saboteerimise tulemusena kaotab Galactica üle 60% oma veevarudest. See sunnib Galactica piloote uusi veevarusid otsima, sest laevastikku ähvardab veepuudusesse jäämine.
3. Bastille Day Bastille päev Allan Kroeker Toni Graphia 47 958
Pärast veevarude leidmist avastatakse, et laevastikus on tööjõupuudus ja vett ei saa seetõttu kaevandada. Probleemi lahendamiseks pöördutakse vanglalaeval kinni istuvate vangide poole, kuid abi asemel puhkeb laeval mäss ja mitu pardal olevat Galactica meeskonnaliiget võetakse pantvangi.
4. Act of Contrition Patukahetsus Rod Hardy Bradley Thompson & David Weddle 47 958
Galactica lennutekilt pääseb pilootide peo ajal kinnitustest lahti sidedroon. Tähistavate pilootide sekka sööstnud droon tapab 13 pilooti ja saadab veel seitse haiglasse. Pilootide puudus sunnib Starbucki uusi piloote treenima ja see toob tõe Zak Adama surma kohta päevavalgele, mis viib ta vastuollu Zaki isa, Galactica komandöri William Adamaga.
5. You Can't Go Home Again Sa ei saa uuesti koju minna Sergio Mimica-Gezzan Carla Robinson 47 945
Eelmise osa lõpus allatulistatud Kara Thrace üritab viljatu kuu pinnalt põgeneda, millele ta lõksu on jäänud. Samal ajal riskivad Galactica CAG Lee Apollo Adama ja süümepiinades komandör Adama laevastiku turvalisusega, üritades Thrace'i kuu pinnalt leida.
6. Litmus Lakmus Rod Hardy Jeff Vlaming 47 945
Aaron Doral (tuvastatud humanoid-cylon) korraldab Galactica pardal laeva ladudest pärit lõhkeainega enesetapurünnaku, mis tapab kolm meeskonnaliiget. William Adama annab korralduse põhjalikuks uurimiseks ja Galactica lennudeki ülema, Galen Tyroli keelatud armusuhe saab peamiseks uurimisobjektiks.
7. Six Degrees Of Separation Kuus kraadi eraldust Robert Young Michael Angeli 47 942
Gaius Baltar satub uurimise alla kui Galactica pardale ilmub Number Kuue koopia, kes süüdistab Baltarit Kaitseministeeriumi arvutisüsteemide saboteerimises enne rünnakut ja Cylonitega koostöö tegemises.
8. Flesh and Bone Liha ja luu Brad Turner Toni Graphia 47 938
Laevastikust tabatakse Cylonist agent. President Laura Roslin annab korralduse ta üle kuulata ja selle ülesande saab Starbuck. Starbuck avastab ülekuulamisel, et kusagil laevastiku laeval võib pomm olla.
9. Tigh Me Up, Tigh Me Down Edward James Olmos Jeff Vlaming 47 905
Roslin seisab silmitsi võimalusega, et William Adama võib olla Cylon. Samal ajal saab Galactica XO Saul Tigh šokeeriva külalise oma minevikust.
10. The Hand of God Jumala käsi Jeff Woolnough Bradley Thompson & David Weddle 47 905
Laevastikus on kütuse puudus. Probleemi lahendamiseks on vaja leida haruldast kütust Tyliumi. Kui leitakse asteroid, mis seda sisaldab avastatakse, et Cylonid on selle esimesena avastanud ja sinna oma baasi rajanud. Galactical ei jää muud üle, kui üritada baas jõuga üle võtta.
11. Colonial Day Koloniaalpäev Jonas Pate Carla Robinson 47 898
Koloniaalpäev läheneb ja Roslin otsustab moodustada kolooniate esindajatest Kaheteistkümne Kvoorumi. Ent Roslini jaoks puhkeb poliitiline kriis, kui Kvoorumisse pääseb Sagittaroni esindajana endine poliitterrorist Tom Zarek.
12. Kobol's Last Gleaming, Part I Koboli viimane sära, Esimene osa Michael Rymer David Eick & Ronald D. Moore
Kui laevastik avastab Koboli ehk inimkonna kadunud sünnipaiga, löövad sellele järgnevad sündmused lõhe Laura Roslini ja William Adama vahele.
13. Kobol's Last Gleaming, Part II Koboli viimane sära, Teine osa Michael Rymer David Eick & Ronald D. Moore 47 887
Starbuck on läinud tagasi Capricale, et täita Roslini poolt antud ülesanne. Tänu Starbucki ülesandele on Adama ja Roslini vahelised suhted kriisis. Adama nõuab Roslini presidendi kohast loobumist, millest viimane keeldub. Lisaks poliitilisele kriisile, peab Adama ka tegelema sõjalise operatsiooni planeerimisega, et vabaneda Koboli orbiidil olevast Cyloni emalaevast.

Teine hooaeg (2005–2006)[muuda | muuda lähteteksti]

Osa Originaalpealkiri Eestikeelne pealkiri Režissöör Stsenarist Ellujäänute arv
1. Scattered Laiali puistatud Michael Rymer David Weddle & Bradley Thompson 47 875
Samal ajal kui Galactica parameedikud üritavad Cyloni agendi poolt surmavalt haavatud komandöri William Adama elu päästa, peab Galactica juhtimise üle võtnud Saul Tigh tegelema veel ühe kriisiga. Nimelt hüppavad tsiviillaevastik ja Galactica erinevatesse kohtadesse ning Galactica peab laevastiku kiiresti üles otsima.
2. Valley of Darkness Pimeduse org Michael Rymer David Weddle & Bradley Thompson 47 874
Pärast laevastiku leidmist avastab Galactica meeskond, et rühm Cyloni Tsentuurioid on laeva tunginud ja tekitavad kaost. Saul Tigh taipab, et Cylonid soovivad laeva ventileerida (avada luugid, et laeva atmosfäär kosmosesse saata, et nii meeskond tappa), et seejärel ülejäänud laevastik Galactica relvadega hävitada. Galactica meeskonna ja kogu laevastiku saatus hakkab ootamatult sõltuma Lee Adamast ja tema improviseeritud rühmast. Samal ajal üritab Koboli kohal allatulistatud Raptori meeskond elus püsida.
3. Fragged Sergio Mimica-Gezzan Dawn Prestwich & Nicole Yorkin 47 862
Saul Tigh tegeleb poliitilise kriisiga. Samal ajal avastab Kobolil lõksus olev Raptori meeskond, et Cylonid ehitavad õhutõrjekahurit, et vältida Raptori meeskonna päästmist.
4. Resistance Vastupanuliikumine Allan Kroeker Toni Graphia 47 861
Saul Tigh üritab endiselt poliitilist kriisi jõumeetodeid kasutades lahendada, kuulutades välja sõjaseisukorra, mis valab veel rohkem õli tulle. Samal ajal toimetab Lee Adama koos paari teise meeskonnaliikmega Laura Roslini saladuskatte all Galacticalt minema. Starbuck ja Helo avastavad Caprical ellujäänuid, kes on moodustanud vastupanuliikumise.
5. The Farm Farm Rod Hardy Carla Robinson 47 857
Starbuck saab tulevahetuses haavata ja võetakse Cylonite poolt vangi. Starbuck ärkab haiglas ja avastab varsti, miks Cylonid ta hukkamise asemel vangi võtsid ja mis plaanid Cylonitel temaga on.
6. Home, Part I Kodu, esimene osa Sergio Mimica-Gezzan David Eick 47 858
Laevastik on jagunenud kaheks: üht poolt juhib Roslin ja teist Adama. Ometigi on Roslini poolel olev Lee Adama väga pessimistlik koostöö osas Tom Zarekuga.
7. Home, Part II Kodu, teine osa Jeff Woolnough David Eick & Ronald D. Moore 47 855
Adama järgneb Roslini juhitud laevastikule ja asub lepitust otsima, et liita kaks tülis laevastikku.
8. Flight Of The Phoenix Fööniksi lend Michael Nankin David Weddle & Bradley Thompson 47 853
Galen Tyrol asub lennudekil uut lennukit ehitama. Helo peab tegelema suhteprobleemidega, mis tal Sharon Valeriiga on ja Galactica arvutisüsteemidesse naaseb Cyloni arvutiviirus.
9. Pegasus Pegasus Michael Rymer Anne Cofell Saunders 49 605
Laevastik avastab, et Cylonite üllatusrünnaku elas peale Galactica üle veel üks sõjalaev, kui laevastikuga liitub Pegasus. Esialgne rõõm lahtub kiiresti, kui kahe sõjalaeva komandöride, William Adama ja Helena Caini, vaheline hõõrumine ja ühe Pegasuse meeskonnaliikme tahtmatu tapmine kahe Galactica meeskonnaliikme poolt ähvardab vallandada lahingu kahe sõjalaeva vahel.
10. Resurrection Ship, Part I Ülestõusmiselaev, esimene osa Michael Rymer Anne Cofell Saunders&Michael Rymer 49 604
Lahingu Galactica ja Pegasuse vahel hoiab ära Starbucki saabumine salajaselt luuremissioonilt, kellel on tähtsat informatsiooni tundmatu Cyloni laeva kohta.
11. Resurrection Ship, Part II Ülestõusmiselaev, teine osa Michael Rymer Michael Rymer & Ronald D. Moore 49 604
Galactica ja Pegasuse meeskonnad alustavad koos rünnaku planeerimist, et Cyloni ülestõusmiselaev hävitada. Samal ajal plaanivad mõlema laeva komandörid üksteisele atentaadi korraldamist, et kontroll sõjaväe üle endale saada.
12. Epiphanies Ilmutused Rod Hardy Joel Anderson Thompson 49 598
Roslin on oma surivoodil ja meenutab viimast päeva Caprical. Samal ajal hakkab grupp patsifiste nõudma, et inimkond teeks Cylonitega rahu. Pärast Helena Caini mõrva Cyloni agendi käe läbi saab Pegasuse uueks komandöriks Jack Fisk.
13. Black Market Must turg James Head Mark Verheiden 49 597
Pegasuse uue komandöri Jack Fiski mõrva tõttu antakse Lee Adamale käsk uurida laevastikus vohavat ja tagavarasid hävitavat musta turgu.
14. Scar Scar Michael Nankin David Weddle & Bradley Thompson 49 593
Kaevandamisoperatsiooni turvav Galactica seisab tõsise probleemi ees. Viimastel nädalatel on Cyloni Raider hüüdnimega Scar tapnud mitu Galactica pilooti ja DRADISe kasutamine pole võimalik, mis tähendab, et Scar tuleb üles leida ja tappa ainult silmadele lootes. Starbucki psüühikas hakatakse kahtlema, kui Scari tapmine muutub talle kinnisideeks.
15. Sacrifice Ohverdus Rey Villalobos Anne Cofell Saunders 49 590
Cloud 9 nimelisel laeval puhkeb pantvangikriis ja pantvangistajad nõuavad Galactical hoitava Cyloni loovutamist, et ta seejärel hukata.
16. The Captain's Hand Kapteni käsi Sergio Mimica-Gezzan Jeff Vlaming 49 584
Treeningmissioonil lähevad kaks Raptorit kaotsi. Pegasuse uus komandör Barry Garner otsustab kadunud Raptorid koju tuua ja annab käsu hüpata Pegasus otse päästetsooni ning otse lõksu.
17. Downloaded Allalaaditud Jeff Woolnough Bradley Thompson & David Weddle 49 579
Roslin ja Adama peavad nõu, mida teha Heraga, kelle ema on Cylon ja isa inimene. Caprica-Kuus ja Galactica pardal mahalastud Boomer laaditakse uude kehasse ja neid tervitatakse kui kangelasi, aga mõlemad kahtlevad oma tegude õigsuses.
19. Lay Down Your Burdens, Part I Viska maha oma koorem, esimene osa Michael Rymer Ronald D. Moore 49 579
Presidendivalimised on ukse ees, aga kaardid lüüakse segamini, kui laevastik avastab asustuskõlbliku planeedi. Samal ajal saab Starbuck kauaoodatud rohelise tule, et minna tagasi Capricale ja päästa ellujäänud vastupanuvõitlejad.
20. Lay Down Your Burdens, Part II Viska maha oma koorem, teine osa Michael Rymer Anne Cofell Saunders & Mark Verheiden 49 550
Presidendivalimised on käimas ja inimesed valivad peale presidendi ka oma saatust. Starbuck naaseb oma missioonilt üllatava teatega: Cylonid on kolooniad hüljanud ja inimkond on hävitamisest säästetud. Siiski toimub Cloud 9 pardal tuumaplahvatus. Aasta aega hiljem on New Capricaks nimetatud planeet koloniseeritud ja Galactical ja Pegasusel meeskonnast puudus. Ootamatult ilmub inimeste õuduseks orbiidile tuumaplahvatuse radiatsiooni jälitanud Cylonite laevastik, mis sunnib Pegasuse ja Galactica koos orbiidil olevate laevadega põgenema.

Kolmas hooaeg (2006–2007)[muuda | muuda lähteteksti]

Osa Originaalpealkiri Eestikeelne pealkiri Režissöör Stsenarist Ellujäänute arv
1. Occupation Okupatsioon Sergio Mimica-Gezzan Ronald D. Moore pole teada
Neli kuud pärast New Caprica okupatsiooni algust jätkab vastupanuliikumine rünnakuid Cylonite ja nende kaastöötajate vastu, kasutades selleks ka enesetaputerroristi. Samal ajal planeerivad Galactica komandör, admiral William Adama ja Pegasuse komandör Lee Adama New Caprica ründamist, et päästa sinna lõksu jäänud inimesed.
2. Precipice Järsak Sergio Mimica-Gezzan Ronald D. Moore pole teada
New Caprica vastupanuliikumise võitlejad vaidlevad enesetapurünnakute kõlbelisuse üle. Samal ajal üritavad Cylonid kasvavat rahulolematust inimeste seas repressionidega maha suruda.
3. Exodus, Part I Väljaränne, esimene osa Félix Enríquez Alcalá Bradley Thompson & David Weddle pole teada
Cylonid üritavad vastupanuliikumist jõuga likvideerida ja 200 inimest saavad karistuseks surmanuhtluse. Kuna aeg hakkab otsa saama suundub New Capricale inimesi päästma ainult Galactica. Pegasus jääb valvama tsiviillaevu ja saab käsu, et kui Galactical operatsioon ebaõnnestub peab Pegasus koos tsiviillaevadega jätkama Maa otsinguid.
4. Exodus, Part II Väljaränne, teine osa Félix Enríquez Alcalá Bradley Thompson & David Weddle pole teada
Galactica ja tema meeskond alustavad rünnakut New Capricale, et päästa seal lõksus olevad inimesed. Samal ajal kahtleb Pegasuse komandör Lee Adama, et Galactica üksinda hakkama saab. Saul Tigh saab teada, et ta abikaasa Ellen on vastupanuliikumises topeltagent ja töötab tegelikult Cylonite heaks.
5. Collaborators Kaastöötajad Michael Rymer Mark Verheiden 41 435
Pärast New Capricalt põgenemist, mis lõppes paari tuhande inimese hukkumise, Galactica rängalt vigasaamise ja Pegasuse lahingus hävimisega, tegutseb Galactica pardal salajane kohus, mis mõistab kohut inimeste üle, kes tegid New Caprical Cylonitega koostööd.
6. Torn Lõhkikärisenud Jean de Segonzac Anne Cofell Saunders 41 422
Galactica pardal on tekkinud tõsised vastuolud. Nimelt elas osa meeskonnaliikmetest New Caprica kolonisatsiooni ajal New Caprical ja osa jäi Galacticale ning pärast New Caprica hülgamist on meeskond jagunenud kaheks vaenulikuks pooleks. Admiral Adama ähvardab Starbucki ja Saul Tigh meeskonnast välja visata, kui nad ei lõpeta meeskonda vastuolude külvamist. Samal ajal üritab Cylonite juures elav Gaius Baltar aidata neil võidelda Cylonitele surmava viiruse vastu, millele pole ravi.
7. A Measure Of Salvation Lunastuse abinõu Bill Eagles Michael Angeli 41 420
Galactica avastab Cyloni emalaeva, mille meeskond on enamuses viiruse kätte surnud. Admiral Adama plaanib pärast avastust, et Cylonitele eluohtlik viirus on inimestele ohutu, kasutada viirust bioloogilise relvana, et Cylonid välja suretada.
8. Hero Kangelane Michael Rymer David Eick 41 421
Galacticale ilmub ammu surnuks peetud meeskonnaliige ja Adama on sunnitud oma pojale rääkima ajast, mil ta oli Valkyrie komandör ja oli salajasel missionil. Missioni eesmärgiks oli luurata Cylonite järgi, ent luurelennuk avastati ja seda vigastati. Kuna lennuk polnud võimeline naasma Valkyrie pardale ja tundmatud lennukid liikusid Cylonite poolel vigastatud lennuki poole, andis Adama käsu luurelennuk päästmise asemel hävitada, teadmata, et piloot katapulteerus. Ebaõnnestunud salaoperatsioon hävitas William Adama karjääri ja see pani ta arvama, et tema põhjustas kolooniate hävingu.
9. Unfinished Business Lõpetamata asi Robert Young Michael Taylor 41 422
Admiral Adama korraldab Galactica pardal poksimatšid, et leevendada pingeid meeskonnaliikmete vahel, mis on eksisteerinud alates New Caprica hülgamisest.
10. The Passage Läbikäik Michael Nankin Jane Espenson 41 420
Kui toiduvarud saastuvad, peavad Galactica piloodid juhtima laevastiku läbi äärmiselt radioaktiivse ja seetõttu eluohtliku pilve, et jõuda planeedile, kus saaks toiduvarusid täiendada. Kati minevik tuleb teda kummitama ja see viib ta enesehävituslikule kursile.
11. The Eye of Jupiter Jupiteri silm Michael Rymer Mark Verheiden 41 402
Laevastik täiendab planeedil varusid, kui Galen Tyrol avastab planeedilt templi, mis on oluline nii Cylonitele kui ka inimestele. Cylonite saabumine viib vastasseisuni, kuna Adama keeldub planeedil viibivaid inimesi maha jätmast. Adama esitab Cylonitele ultimaatumi: kui viimased üritavad planeedil maanduda, hävitab Galactica tuumarünnakuga templi, millest Cylonid huvitatud on. Cylonid arvavad, et Adama blufib ja saadavad üksused planeedi poole teele, mille peale annab Adama käsu tuumalõhkepeaga raketid stardivalmis panna.
12. Rapture Joovastus Michael Rymer Bradley Thompson & David Weddle 41 401
Lähedalasuv täht ähvardab iga hetk supernoovaks muutuda ja nii inimesed kui ka Cylonid mõistavad, et aeg hakkab otsa saama. Mõlemad üritavad endiselt templi saladusi avastada. Athena üritab oma last tagasi saada ja Number Kolm käivitab oma plaani saamaks teada Viimase viisiku nägusid.
13. Taking a Break from All Your Worries Võttes puhkust kõigist oma muredest Edward James Olmos Michael Taylor 41 403
Gaius Baltait kuulatakse üle, et teada saada, mida teavad Cylonid Maast. Samuel Anders, Kara, Lee ja Anastassia Dualla peavad tegelema oma suhteprobleemidega.
14. The Woman King Naiskuningas Michael Rymer Michael Angeli 41 401
Helo asub uurima üht arsti, kelle kohta liiguvad jutud, et ta tapab oma patsiente.
15. A Day in the Life Päev elus Rod Hardy Mark Verheiden 41 398
Galen Tyrol ja Cally jäävad lekkivasse õhulukku lõksu. Admiral Adama meenutab seoses läheneva pulma-aastapäevaga oma abielu ja eksnaist; Roslin üritab Baltari üle peetavat kohtupidamist kiirendada.
16. Dirty Hands Mustad käed Wayne Rose Jane Espenson & Anne Cofell Saunders 41 400
Kui mootoririkkega Raptor rammib Colonial One'i ja tapab äärepealt president Roslini kavatseb lennudeki ülem luua ametiühingu. See viib ta vastuollu Galactica komandöri, William Adamaga.
17. Maelstrom Neelukoht Michael Nankin Bradley Thompson & David Weddle 41 400
Kara Thrace'i minevik tuleb teda kummitama, kui William Adama kahtleb tema teenistuskõlblikuses. Starbuck hakkab lennates nägema fantoomlennukeid. Ometigi ei märka neid kordagi ei Galactica ega Viperite radarid ja ka pardakaamerad ei salvesta midagi. Kui Lee Ja Starbuck on ühiselt patrullis, satub fantoom-Raiderit jälitav Starbuck kontrollimatusse kukkumisse. Teda jälitav Lee näeb esmakordselt fantoom-Raiderit, ent see avastus jääb tagaplaanile, kui Starbucki Viper plahvatab. Kuna Lee ei märka enne plahvatust katapulteerumist ega langevarju, peab Galactica uudisest murtud südamega meeskond eeldama, et Starbuck hukkus.
18. The Son Also Rises Poeg tõuseb samuti Robert Young Michael Angeli 41 399
Kohus Gaius Baltari üle läheneb. Kui pommiplahvatus Raptori pardal tapab Baltari advokaadi Alan Hughesi, määratakse Baltari uueks kaitsjaks Romo Lampkin, kelle elu määratakse kaitsma Lee Adama. Ent kui juhuslikult avastatakse Lampkinit vedama pidanud Raptori küljest järgmine pomm, mõistab Lee, et Baltari advokaat olla, on endiselt eluohtlik ja kui pommipanijat ei tabata on ka Lampkini elu ohus.
19. Crossroads, Part I Risttee, esimene osa Michael Rymer Michael Taylor pole teada
Pinged hakkavad kasvama, kui algab kohus Baltari üle
20. Crossroads, Part II Risttee, teine osa Michael Nymer Mark Verheiden pole teada
Lõpeb kohus Baltari üle. Laevastik sooritab hüppe Ionian Nebulasse ja neli viiest Viimase viisiku liikmest avastavad oma tegeliku päritolu. Pärast hüpet on laevastikus suur voolukatkestus. Kui Galactica pardal vool taastatakse, tuvastab radar suure Cyloni laevastiku, mis valmistub neid ründama ja Galactica alustab lootusetut vastuhakku.|}

Neljas hooaeg (2008–2009)[muuda | muuda lähteteksti]

Osa Originaalpealkiri Eestikeelne pealkiri Režissöör Stsenarist Ellujäänute arv
1. He That Believeth in Me Tema, kes uskus minusse Michael Rymer Bradley Thompson & David Weddle 39 698
Lee Adama avastab, et Starbuck on elus. Samal ajal üritab Galactica meeleheitlikult oma Viperite ja õhutõrjetulega laevastiku Cylonite eest kaitsta. Laevastiku laevade vahele kandunud võitlus saab üllatusliku lõpu ja Starbuck kohtab Galacticale naastes umbusku, sest Lee oli oma silmaga näinud, kuidas Starbucki Viper plahvatas, tappes Starbucki, ehkki tema surnukeha ei leitud. Veelgi enam umbusku külvab Starbucki väide, et ta on viibinud Maal.
2. Six of One Ühe Kuus Anthony Hemingway Michael Angeli 39 676
Starbuck seisab pärast Roslini relvaga ähvardamist silmitsi tagajärgedega. Lisaks on ta kaotanud enamuse oma kaaslaste usalduse. Cylonite hulgas tekivad esimesed vastuolud, kui peetakse nõu mida teha Raideritega, kes keelduvad inimesi ründamast pärast seda, kui üks neist tuvastas Viimase viisiku liikme.
3. The Ties That Bind Sidemed, mis seovad Michael Nankin Michael Taylor 39 676
Starbuck pannakse juhtima üksikut kaubalaeva Demetriust, et ta otsiks Maa üles. Samal ajal tegeleb Galactica meeskond poliitiliste ja sõjaliste ebakõladega.
4. Escape Velocity Põgenemiskiirus Edward James Olmos Jane Espenson 39 675
Galen Tyrol üritab oma abikaasa Cally surmast üle saada, aga see ebaõnnestub. Tyroli hooletus tapab äärepealt kaks meeskonnaliiget, kui nad maanduvad Tyroli poolt parandatud, ent endiselt vigase Raptoriga Galactica lennudekile liiga raskelt. Samal ajal arutatakse laevastikus religioosse vabaduse üle, kui Baltar hakkab kuulutama usku ühte jumalasse.
7. The Road Less Traveled Vähem käidud tee Michael Rymer Mark Verheiden 39 676
Starbuck seisab silmitsi mässuga, kui ta plaanib teha koostööd Cyloniga.
8. Faith Usk Michael Nankin Seamus Kevin Fahey 39 675
Starbuck juhib retke Cyloni Hübriidi juurde, et leida rohkem juhtniite Maale jõudmiseks. Roslin vestleb usust sureva Emily nimelise naisega.
9. Guess What's Coming to Dinner? Arva, mis on õhtusöögiks? Wayne Rose Michael Angeli 39 673
Demetriuse juurde ilmub üksik Cyloni emalaev, mille meeskond soovib liituda laevastikuga. Demetriuse komandör Starbuck on nõus asja arutama ja nad plaanivad koos laevastiku juurde hüpata. Demetrius hilineb rikke tõttu hüppega laevastiku juurde ja Cyloni emalaev hüppab keset laevastikku. Pärast Demetriuse laevastikku hüppamist pääseb emalaev hävitamisest ja Cylonid asuvad Galactica juhtidega läbi rääkima. Mässulised Cylonid tahavad koos inimestega hävitada Cylonitele äärmiselt olulise "Ülestõusmise keskuse", mille hävitamise korral muutuvad Cylonid surelikuks. Ometigi on inimesed Cyloni mässulistega liidu loomise osas umbusklikud. Kui emalaeva Hübriid ühendatakse Roslini käsul taas laevaga, sooritab viimane kõigile ootamatult FTL-hüppe, viies kaasa pardal oleva Roslini ja pooled Galactica piloodid koos Viperitega.
10. Sine Qua Non Sine Qua Non Rod Hardy Michael Taylor 39,674
Pärast Cyloni emalaeva ootamatut kadumist puhkeb laevastikus kriis ja Tom Zarek nõuab enda ajutiseks presidendiks vannutamist. Seda ära hoida püüdev Lee palub kuulsal advokaadil Romo Lampkinil leida sobiv kandidaat. Lampkin leiab ootamatu lahenduse. Saul Tigh ja William Adama vahel on hõõrumine, sest Tigh oli suhtes Cyloniga ja Adamal on kinnisideeks leida kadunud Roslin.
11. The Hub Keskus Paul Edwards Jane Espenson 39 673
Cylonite Ülestõusmise keskust jälitava mässuliste Cylonite emalaeva pardal olevad inimesed ja Cylonid saavad rahututeks liitlasteks, et keskus ühise rünnakuga hävitada ja vabastada D'Anna. Samal ajal üritavad Roslin ja Baltar paanikas Hübriidi maha rahustada.
12. Revelations Ilmutused Michael Rymer Bradley Thompson & David Weddle 39 665
D'Anna avaldab, et laevastikus on vaid neli Viimase viisiku liiget. D'Anna võtab Roslini pantvangi, et need neli välja meelitada. Pärast kriisi lõppu jõuab laevastik koos Cyloni emalaevaga Maale. Maale jõudnunua avastavad nad, et Maa on varemetes, inimtühi ja elanikkonna hävimise põhjustas suure tõenäosusega tuumasõda, sest Geigeri loendurid näitavad normist kõrgemat radiatsioonitaset.
13. Sometimes a Great Notion Mõnikord suure mõistega Michael Nankin Bradley Thompson & David Weddle 39 651
Maad uurivad meeskonnad avastavad, et Maad ei asustanud inimesed vaid Cylonid. Laura Roslin hakkab kaotama usku, sest Maa mida ta leida lootis osutub varemeis planeediks, mis nagu selgus, jagas sama saatust mis Koboli Kaksteist kolooniat: nende endi loodu alustas mässu ja hävitas nad. Pärast planeedi uurimise lõppu korjab Galactica ja Cyloni emalaev uurimismeeskonnad peale ja koos asutakse uut kodu otsima. Saul Tigh saab teada viienda ja viimase, Viimase viisiku liikme nime.
14. A Disquiet Follows My Soul Rahulolematus jälitab mu hinge Ronald D. Moore Ronald D. Moore 39 644
Laevastik üritab pettumusest üle saada. Admiral Adama kaalub Cyloni tehnika kasutamist laevastikus ja leitnant Felix Gaeta ja vangis istuv Tom Zarek alustavad koos mässu planeerimist, et laevastik oma kontrolli alla saada. Galen Tyrol saab teada, et ta ei ole oma lapse isa.
15. The Oath Vanne John Dahl Mark Verheiden 39 643
Pinged laevastikus jõuavad haripunkti ja Zarek ning Gaeta alustavad mässu.
16. Blood on Scales Veri kaalul Wayne Rose Michael Angeli 39 603
Galactical toimuv mäss paiskab laevastiku kaosesse. Roslin leiab varjupaiga Cyloni emalaeval ja üritab Cylone maha rahustada, et nad ei põgeneks laevastiku juurest vaid annaks Adamale ustavatele jõududele võimaluse laev tagasi võtta. Põgenemise asemel liigutatakse emalaev keset laevastikku, et mässajad Galactical ei saaks nende pihta ilma tsiviilkaotusteta tulistada. Mäss lõppeb raskete kaotustega, ent Adamale lojaalsete jõudude võiduga. Tom Zarek ja Felix Gaeta võetakse vangi ja lastakse mässu eest maha.
17. No Exit Väljapääsuta Gwyneth Horder-Payton Ryan Mottesheard 39 556
Samuel Anders toibub operatsioonist ja avaldab tähtsate mälestuste ja nägemuste tulva, mis aitab Viimasel viisikul oma missioonist aru saada.
18. Deadlock Tupik Robert Young Jane Espenson 39 556
Boomer ja viies Viimase viisiku liige Elle Tigh liituvad laevastikuga. Kuna kõik Viimase viisiku liikmed on nüüd laevastikus, kaaluvad Cyloni mässulised lahkumist. Samal ajal üritab admiral Galacticat Cyloni tehnikaga parandada. Caprica-Kuus teeb läbi nurisünnituse ja kustutab Cylonite lootused, et nad võiks bioloogiliselt paljuneda.
19. Someone to Watch Over Me Keegi mind üle vaatama Michael Nankin Bradley Thompson & David Weddle 39 566
Inimesed ja Cylonid kaaluvad, mida teha Boomeriga, keda Cylonid soovivad reetmise eest hukata. Kara Thrace kohtab baaris saladuslikku klaverimängijat, kelle muusika toob talle meelde saladuslikku teose. Tyrol aitab tahtmatult Boomeril Hera röövida ja ta Cavili juurde viia.
20. Islanded In A Stream Of Stars Saarel tähtede sajus Michael Nankin Bradley Thompson & David Weddle 39 556
Boomeri põgenemisel toimunud FTL-hüpe halvendab veelgi Galactica olukorda ja 61 meeskonnaliiget saab dekompressioni tagajärjel surma. William Adama teeb raske südamega otsuse Galactica hüljata. Gaius Balta avastab üllatava asjaolu Starbucki kohta ja üritab Starbucki naasmist esitleda, kui tõendit elu olemasolust pärast surma.
21. Daybreak, Part I Koidik, esimene osa Michael Rymer Ronald D. Moore 39 516
Tagasivaade näitab, kuidas Caprica-Kuus aitas hoolitseda Gaius Baltari vanurist isa eest, kuidas Roslin kaotas õnnetuses ootamatult kogu oma perekonna ja kuidas Lee oli sissevõetud Starbuckist, kes oli sel ajal suhtes Lee venna Zakiga. Olevikus avaldab Anders, Cavili baasi asukoha ja admiral William Adama otsustab veel viimase lahingu maha pidada, et päästa Hera.
22. Daybreak, Parts II & III Koidik, teine ja kolmas osa Michael Rymer Ronald D. Moore 39 406
Admiral Adama ja vabatahtlikest koosnev meeskond alustab Galacticaga viimast vastuhakku Cylonitele. Galactica hüppab Cavili baasi juurde ja teadlikult nii lähedale, et kumbki pool ei saaks kasutada tuumarelvi ja rakette. Raskete kaotuste hinnaga suudavad inimesed lõplikult Cavili juhitud Cylonid hävitada ja Galactica sooritab oma viimase hüppe. Selgub laevastiku saatus ja selle seos tänapäevase Maaga.

|}

|}