Arutelu:Whitney Houston

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Narkootikumide tarvitamist peaks artiklis mainima (WH on seda ise tunnistanud), aga mitte esimeses lõigus üldise iseloomustusena.--Morel 27. veebruar 2012, kell 10:35 (EET)[vasta]


Võtsin maha teksti:

müüdi 27,4 miljonit, millega on läbimüügi poolest kõigi aegade kolmas album ja naiste seas esimene. Houston on ka ainus, kelle 7 järjestikust singlit on tõusnud Billboardi edetabeli tippu. Samal albumil olnud laulu "I Will Always Love You" müüdi singlina 20 miljonit, millega jagab kõigi aegade müüduimate singlite edetabelis 6. kohta ja on naisesitajate singlitest puhtalt esimene.

kuna siin on väga tõsiseid küsitavusi. a) albumit on hinnanguliselt müüdud 40 miljonit b) ametlikel andmetel on see album siiski neljas enim müünud album c) see ei ole Whitney Houstoni album, vaid pooled laulud on teiste artistide esitatud, ehk siis see ei ole naissooloartisti plaat d) enim müüdud naissooloartisti plaat on Shania Twaini "Come On Over", mida on ametlikult müüdud 29,6 miljonit ehk siis ka see arv on suurem kui siinse albumi vastav number 27,4. e) ka "I Will Always Love You" ei ole enimmüüdud singlite seas kuues, vaid on tagapool.