Arutelu:Vene rulett

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Trumli kohta mõtlesin ka pikalt, kuidas seda kutsuda :) "Vene" on minu teada uute keelereeglite järgi seal siiski väikse tähega, ehkki vanasti oleks suurega olnud.--Tvali 16:46, 9 Apr 2005 (UTC)

http://www.koolielu.edu.ee/ortograafia/SVA/LF_kohanimed.html -- vt. viimast lõiku.--Tvali 19:59, 9 Apr 2005 (UTC)

Ei siiski täpsemalt saab siit lõigust "Nimeks ei peeta ja seepärast suurtähega ei kirjutata kohanime omastavat käänet, kui seda tarvitatakse täiendina sarnaselt käändumatu omadussõnaga (s.o nagu ugri keeled, katoliku kirik, romaani stiil, slaavi hõimud).". Uue reeglistiku aktiveerumise kohta muud ei leidnud, kui http://www.eki.ee/keeleabi/artiklid2/kaubad.html, mis ütleb, et põhimõtteliselt võib esialgu ka igandvormi kasutada. Üldiselt muidugi pole tähtsust sellel eriti :)--Tvali 20:14, 9 Apr 2005 (UTC)

Artikli sisu ei lange muus osas peale definitsiooni eriti kokku inglise wiki omaga, mis allikatele tuginedes see kirjutatud on? --Boy 21:09, 9 Apr 2005 (UTC)


Ma küll ei tea, aga kas peab just üks kuul terve trumli kohta olema? Jürka 8. juuli 2007, kell 13:45 (UTC)


"Vene rulett on mäng, mis seisneb selles, et revolvrisse pannakse üks padrun, lükatakse trummel pöörlema, asetatakse revolver meelekohale ja vajutatakse päästikule." - Ilmselt saab enamus inimesi aru, millest jutt käib, aga kirja on see saanud minu arvates poolikult. Antud teksti põhjal võib jääda mulje, et trummel pannakse pöörlema, see JÄÄBKI pöörlema ning selle pöörlemise ajal mingil hetkel vajutatakse päästikule. --Mihkel Väljaots 06.03.2011 kell 1:27

Kui oskad, siis paranda sõnastust. Andres 6. märts 2011, kell 01:28 (EET)[vasta]