Arutelu:Telefoniseks

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mulle tundub, et see definitsioon on liiga nõrk. Kas piisab sellest, kui kumbki kujutleb, et ta on teisega seksuaalvahekorras? Kas piisab sellest, et üks neist kujutleb? Kas piisab sellest, kui kolmas isik kujutleb? Arvan, et ükski pole piisav. Andres 1. aprill 2006, kell 03.27 (UTC)

Peale selle võib asja mõista näiteks nii, et kujutletakse seksivat paarikest, kellest kumbki hoiab moblat kõrva ääres ja sosistab sellesse õrnusi. Andres 1. aprill 2006, kell 03.28 (UTC)

Aga mis siis, kui see ongi nii? Andres 1. aprill 2006, kell 03.29 (UTC)

Jajah, muidugi. Tegin selle esialgse alguse praegu sellepärast, et yks anonyymne kasutaja oli selle artikli loonud. Kindlasti peaks rääkima siin ka telefoniseksi (tasulisest) teenusest jpm. Lisasin praegu ka teised keeled, et oleks kergem täiendada. --Lulu 1. aprill 2006, kell 08.28 (UTC)
Palun tee siis definitsioon korda (seda ka internetiseksi puhul). 1. aprill 2006, kell 09.06 (UTC)
Minu meelest pole definitsioonil häda midagi. Vaja ainult täiendada. Vaata näiteks ingliskeelsest Wikist:

Phone sex is virtual sex over the telephone. People also have virtual sex via mobile phone text messages. The advent of cell phones with built-in digital cameras has undoubtedly added new dimensions to these activities. Phone sex is a type of virtual sex that refers to sexually explicit conversation between two or more persons via telephone, especially when at least one of the participants masturbates or engages in sexual fantasy. Phone sex conversation may take many forms, including (but not limited to): guided, narrated, and enacted suggestions; sexual anecdotes and confessions; candid expression of sexual feelings or love; and discussion of very personal and sensitive sexual topics. Phone sex exists both in the context of intimate relationships, e.g. among distanced lovers, and as a commercial transaction between a paying customer and a paid professional.

Arvan muideks ka, et meil pole vaja eraldi artiklit virtuaalne seks, kui saame nii telefoniseksi kui internetiseksi puhul kasutada eestikeelset sõna "kujuteldav". --Lulu 1. aprill 2006, kell 09.32 (UTC)
Definitsiooni ebaadekvaatsusele viitavad käesoleva lehekülje kaks esimest lõiku. Lisan veel, et seksuaalvahekorra kujutlemine ei ole telefoniseksi puhul obligatoorne. Mõiste on liiga keeruline ja haruline, et ma oskaksin seda defineerida. Kindlasti on tarvilik suhtlemine telefoni teel.
Definitsioonis pole tingimata tarvis virtuaalse seksi mõistet kasutada, kuid omaette artiklit selle mõiste kohta on igatahes tarvis. Virtuaalne seks ei ole sama mis kujuteldav seks. Andres 1. aprill 2006, kell 16.14 (UTC)

Arvan, et telefoniseks on suhtlemine telefoni teel, mis vähemalt ühte osalist seksuaalselt erutab. Andres 2. aprill 2006, kell 15.52 (UTC)

Arvan, et see ei sobi. Seksuaalselt võib erutada ka tavaline telefonivestlus, kui ollakse näiteks väga armunud. Samal ajal võib seksuaalne erutus puududa mõlemal pool, kui helistatakse näiteks erootikatelefonile ning sealt kostev ei avalda mõju. --Lulu 2. aprill 2006, kell 17.29 (UTC)
Esimese juhtumi korral pole ma veendunud, et tegemist pole telefoniseksiga. Aga vist ei ole tõesti. Mis eristab siis telefoniseksi tavalisest telefonivestlusest. Kas peab olema seksuaalne sisu? Vist tingimata ei pea? Kas eesmärk peab olema seksuaalse erutuse tekitamine? Siis võib see ka armunu puhul nii olla? Aga kui on, siis ju ongi tegemist telefoniseksiga?
Palun siis uue definitsiooni: "Telefoniseks on suhtlemine telefoni teel, mille eesmärkide hulka kuulub seksuaalse erutuse tekitamine vähemalt ühel osalisel." Andres 3. aprill 2006, kell 06.38 (UTC)