Arutelu:Tööstusrobot

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"mis juhib iseseisvalt ilma inimese vahetu osavõtuta" - kas ikka juhib? Vast ikka täidab etteantud juhiseid. Juhtimine tähendab muuhulgas muutuvates olukordades otsuste vastuvõtmist, aga selleks tänapäeva tarkvara veel võimeline ei ole. Tootmisprotsessi juhtimine ju tähendab reageerimist turul valitsevale olukorrale.--Hendrix 3. november 2007, kell 18:36 (UTC)

Mõningad tööstusrobotid suudavad ka iseseisvalt otsuseid vastu võtta. Tööstusrobotid, mis jäigalt täidavad etteantud juhiseid kuuluvad robotite esimesse põlvkonda. Tänapäeaval on kasutusel peamiselt teise põlvkonna tööstusrobotid, mis suudavad mõningal määral ka ise otsuseid vastu võtta. Ja tootmisprotsessi juhtimine tähendab ikka midagi muud. Tootmisprotsess on ju ikkagi mingi toote valmimise protsess.--Animagi 4. november 2007, kell 14:04 (UTC)
AI peabki otsuseid vastu võtma, muidu ta ei oleks AI. Ainult need otsused piirduvad rohkem sorteerimise, praagi avastamise ja muu sarnasega. Aga eks asi areneb... Aga siiski arvan, et vara on veel öelda, et "juhib iseseisvalt ilma inimese vahetu osavõtuta".--Hendrix 4. november 2007, kell 14:17 (UTC)

Alaosa "Juhtimislülid" välja jäi (Eri:Erin/5184047). KätriinJulle, kas see on puudulik või sobib see pigem mõnda teise artiklisse? Pikne 14. jaanuar 2019, kell 18:04 (EET)[vasta]

välja jätmisega eemaldati ka see pilt, mis on nüüd kasutuseta--Estopedist1 (arutelu) 10. juuni 2019, kell 18:24 (EEST)[vasta]