Arutelu:Socrates

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Sokratese nime pole eesti keeles kunagi c-tähega kirjutatud, nii et selle poolest võiks siin olla lihtsalt ümbersuunamine. Andres 12. oktoober 2005, kell 21.26 (UTC)

tean - aga siin võib ju mõnel tekkida tahmine inlise keele eeskujul ka siit otsida seepärast panin sisse - Euroopas on olemas veel Socratese nime kandev haridusprogramm ja ma miskipärast ei usu et seda eesti keelde 'k' tähega pannakse, samas isikunimega on too ju seotud, nagu muide ka selle jalgpalluri hüüdnimi. - Ahsoous 12. oktoober 2005, kell 21.33 (UTC)
Nojah, ta võib sees olla küll, kuid peab olema selgelt näha, et c-tähega vorm ei ole lubatud. Sokratese-nimelisi isikuid oli muide antiikajal teisigi, kuigi too kuulus filosoof on muidugi kõige tuntum. Eks tuleb see haridusprogrammgi siia panna (see kirjutatakse küll sageli "SOCRATES", ma ei tea, mis ta õige nimi on). Aga "Sokratese" kohta peaks minu meelest olema (ka) eraldi täpsustuslehekülg. Andres 12. oktoober 2005, kell 22.10 (UTC)
teine täpsustusleht - vist jah... aga mine tea äkki on veel ka tolle programmi kohta eraldi täpsustust vaja(?) kuigi vaevalt - Ahsoous 13. oktoober 2005, kell 07.18 (UTC)