Arutelu:Pavlik Morozov

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui raamat on ilmunud ka aastal 1954, siis kuidas seda märkida? Õieti, kuidas märkida seda, et kordustrükk(?) on ilmunud 1961? --kanakukk 23. aprill 2010, kell 11:33 (EEST).[vasta]

Märgi siis, et 2. trükk 1961. Andres 23. aprill 2010, kell 23:04 (EEST)[vasta]

Kas see Pavlik üldse reetiski oma isa? Kas pole seegi väljamõeldis?

On küll väljamõeldis. Andres 13. mai 2010, kell 01:24 (EEST)[vasta]

Eestiski oli juhuseid kus ei reedetud meelega vaid puhtast rumalusest ja naiivsusest lobiseti saladusi(?) välja. Meenutan mõnda juhust Stalini ajast.

Mees ja naine nääklesid ning naine tahtis ainult meest pisut hirmutada ning ütles, et mees olevat Nõukogude võimu kohta halvasti öelnud. Tulemuseks sai mees 10 aastat, naine nuttis aga saatis mehele korralikult pakke järgi.

Noor külanõulogu ametnik 

koostas nimekirja oma teada tublimatest talunikest ja küsis:"Sul olevat ka auto?" Pahaaimamatu vastus:"Mul on kaks autot!" Tulemuseks oli vastaja kindlalt Siberisse saadetavate nimekirjas ja propaganda, et eestlased ise kaebasid.

Juhuseid, kus laste lobisemine perele saatuslikuks sai, oli samuti palju. Vaatan, kas sellistest juhustes on wikis kirjutatud või ei ole wiki teema? Inimestele vist meeldib rohkem must-valge maailm rohkem kus kõik on poolt või vastu.


Kui Pavlik 13 aastaelt veel raskustega luges, ilmselt ta ei teadnud mida räägib.

LembitSoolo (arutelu) 21. aprill 2015, kell 15:26 (EEST)[vasta] 

Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 21:32 (EEST)[vasta]