Arutelu:Paramore

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Keegi võiks muretseda pildi, tervest bändist.:) Ja see pilt võiks minna Hayley Williams artikli juurde. Fqb 25. august 2008, kell 18:08 (UTC)

No siit saaks mõne.--WooteleF 25. august 2008, kell 15:14 (UTC)

Varasem versioon:

Paramore
Paramore, pildil vasakult Zac Farro, Hayley Williams, Jeremy Davis
Paramore, pildil vasakult Zac Farro, Hayley Williams, Jeremy Davis
Päritolu USA, Nashville
Stiilid Pop punk
Alternative rock
Power pop
Tegev alates 2004
Plaadifirma Fueled by Ramen
Veebileht http://paramore.net
Koosseis
Hayley Williams (vokaal)
Jeremy Davis (basskitarr)
Josh Farro (kitarr)
Zac Farro (trummid)
Taylor York (rütmikitarr)
Endised liikmed
Jason Bynum
John Hembree
Hunter Lamb

Paramore on USA pop-punk bänd, üks TWLOHA bändidest. Paramore on tuntud väga energilise lavashow poolest. Selle liikmed olid 2009. aastal Hayley Williams, Jeremy Davis, Josh Farro, Zac Farro ja Taylor York.

Bänd moodustus aastal 2002, kui tollal 13-aastane Williams kolis oma kodulinast Meridianist Mississippi osariigis Tennessees olevasse Franklinisse ning kohtus seal erakoolis, kus ta õppis, vendade Josh ja Zac Farroga, kes mängisid tollal koolibändis The Factory. Nad said peatselt sõpradeks ja jäid sellepärast lõpuks nõusse, et naine saab bändi liikmeks ja koguni solistiks. Nimi "Paramore" oli bändi ühe esialgse bassimängija ema neiupõlvenimi. Kui bändiliikmed teada said, et samamoodi häälduv "paramour" tähendab salaarmukest, otsustasid nad selle bändi nimeks panna. Nende esimene laul oli "Conspiracy", mis pääses ka nende debüütalbumile.

Paramore hakkas esinema kontsertidel ja ringreisidel käima. Nad tootsid ka demoplaate. Üks neist sattus plaadifirma Fueled by Ramen asutaja ja tegevdirektori John Janicki kätte. Janick vaatas ka bändi esinemist Orlandos, ajas nendega pisut juttu ja sõlmis aprillis 2005 nendega lepingu.

Juba samal aastal ilmus nende esimene plaat "All We Know Is Falling" (kõik see, mida me teame, laguneb). Albumi nimi ja kujundus väljendasid Williamsi sõnul kurvastust selle pärast, et Jeremy Davis lahkus pisut enne plaadi valmimist bändist. Davis ütles, et tegi seda isiklikel põhjustel. 5 kuud hiljem palusid teised bändiliikmed teda tagasi ja Davis tuligi.

Diskograafia[muuda lähteteksti]

Stuudioalbumid
Live albumid

Bändi kuulsamad laulud on "Misery Business", "Decode".

2008. aastal kandideeris Paramore MTV Euroopa muusikaauhinnale kategoorias "Rock Out" ja jäi kolmandaks. Paramore on kandideerinud ka Grammyle.

Paramore´i kaks uuemat laulu "I Caught Myself" ja "Decode" kuuluvad filmi "Videvik" soundtracki hulka.

Paramore'i kolmas stuudioalbum "brand new eyes" on plaanitud välja anda 29. septembril 2009. Brand new eyes'i esimene singel "Ignorance" avaldati 7. juulil.


Andres 17. jaanuar 2010, kell 14:02 (UTC)


Miks pilt välja võeti? Andres 20. aprill 2011, kell 21:28 (EEST)[vasta]