Arutelu:Orléansi Marie Louise

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Artikli viimane lõik hispaania vikipeediast:

Poco después de la muerte de María Luisa, los ministros españoles comenzaron a arreglar una nueva boda para el rey, siendo las principales candidatas la princesa toscana Ana María Luisa de Médicis y la princesa alemana Mariana de Neoburgo. Se le mostraron los retratos de ambas jovenes a Carlos, quien al contemplarlos, dijo: "La de Toscana es guapa y la de Neoburgo no se puede decir que sea fea". Entonces, giró su mirada hacia un retrato de la difunta María Luisa y, tras suspirar, exclamó: "Ésta sí que era hermosa."


Tõlkigu paremini, kes hispaania keelt oskab. Kuid sõna "leedi" ei ole hispaaniakeelses tekstis kasutatud ja on anglitsism (ei sobi konteksti).

"Varsti pärast María Luisa surma hakkasid Hispaania ministrid kuningale uut abielu korraldama. Põhilised kandidaadid olid Toscana printsess Ana María Luisa de Médicis ja Saksa printsess Mariana de Neoburgo. Carlosele näidati mõlema neiu portreed. Neid vaadates ütles ta: "Toscana oma on kena ja Neoburgo oma kohta ei saa öelda, et ta oleks inetu." Siis pööras ta pilgu kadunud María Luisa portree poole ning hüüatas õhates: "See oli tõesti ilus.""
Nimed tuleb muidugi tõlkida. Andres 30. august 2007, kell 15:15 (UTC)

Kelle tütar ta oli? Andres 30. august 2007, kell 15:17 (UTC)

Sain selle korda. Andres 30. august 2007, kell 16:36 (UTC)

Puuduvad leheküljed Marie Louise ja María Luisa. Andres 10. september 2007, kell 08:58 (UTC)


Inglise vikis on veel üks portree. Andres 10. september 2007, kell 09:04 (UTC)