Arutelu:Oinochoe

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siia ei viita ükski artikkel. Andres 15. märts 2007, kell 16:02 (UTC)

Ma oleksin tänulik, kui Sa ei kirjutaks seda märkust iga viienda minu artikli aruteluleheküljele. Reeglina tean ma seda juba isegi.
Kui Sa oled juhtunud märkama siis enamasti on see probleem paari nädala jooksul täiendavate artiklite abil kadunud. Kui aga pöörata tähelepanu näiteks valdkonnale Keraamika, kus enne minu artikleid oli olemas ainult keraamikute loend ja sellist kategooriat nagu Keraamika ei eksisteerinudki, siis kust need viited veel tulema peaksid?
Kui ma vähegi aega saan, lahendan ma selle probleemi. Sellele tähelepanu juhtida ei ole aga vajalik. iffcool 15. märts 2007, kell 17:40 (UTC)
See märkus ei ole mõeldud personaalselt Sulle. Mul on kahju, et ta Sulle ebameeldivust valmistab. Igatahes on alati võimalik teha nii, et uuele artiklile miski viitaks. Kui seda mõnel juhul ei oska teha, siis on see igatahes probleem, millele tasub tähelepanu juhtida.
Võiks näiteks teha lehekülje Keraamika mõisteid. Sinna saaks koondada nii olevasolevate kui ka tulevaste artiklite pealkirjad. Andres 15. märts 2007, kell 21:39 (UTC)