Arutelu:Nelson Muntz

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See sõprus Bart Simpsoniga on kaheldav. Enamasti on Nelson koolikiusaja kes kiusab ka Barti.--WooteleF 26. mai 2008, kell 21:54 (UTC)

Artiklis esitatud väide on tõesti eksitav.
P.S: Tegelikult peaks aga Simpsonite kõrvaltegelased ka ühte koondartiklisse kokku lükkama (eeskujuks võtta inglise viki artikkel: List of recurring characters from The Simpsons – minu arust veel väga hea koondartikli näide). iffcool 26. mai 2008, kell 22:01 (UTC)
Mina ei poolda kokkulükkamist. Tegelaste nimekiri muidugi tuleb teha. Andres 27. mai 2008, kell 07:55 (UTC)
Varjatud elude tegelaste puhul soovisin kustutamist kuna tegu on vähetähtsa seriaaliga, mille tegelased oleks võinud artiklis üles lugeda ja mõne sõnaga mainida. Maailmakuulsate seriaalide tegelastest võiks jääda ikka eri artiklid (muidugi mitte kõigist). Nelson Muntz vääriks minuarust küll artiklit.--WooteleF 27. mai 2008, kell 09:09 (UTC)
Minu ettepanek käis kõrvaltegelaste kohta nagu lugeda võisid. Peategelastest toetan kindlasti eraldi artikleid, sest see sari (nagu ütlesid) on maailmakuulus ja hästi tuntud ka eesti televaatajatele ning huvi nende tegelaste vastu on kindlasti põhjendatud.
Ma leian, et siin võiks jälgida inglise viki eeskuju selle osas, kellest võik eraldi artikkel olla ja kellest mitte.
Praegu meil ainult kaks artiklit, mis inglise vikis eraldi ei ole: Selma Bouvier ja Patty Bouvier ([en:]).
Sellele võiks lihtsalt enne tähelepanu pöörata, kui meil neid artikleid veel vähe on. iffcool 27. mai 2008, kell 11:48 (UTC)
Jah üldiselt nõustun.--WooteleF 27. mai 2008, kell 11:53 (UTC)

"Nelsoni häälnäitleja on" ei ole minu meelest keeleliselt korrektne. Andres 27. mai 2008, kell 09:22 (UTC)