Arutelu:Nõmme linnaosa

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
See artikkel kuulub Vikiprojekti, mille eesmärgiks on tõsta Nõmme kohta käivate artiklite kvaliteeti. Vaata Vikiprojekt Nõmme.

Elanike arv on 38 768 (1. september 2007)

Andres 30. aprill 2009, kell 08:53 (UTC)


Välja võetud:

vanema asetäitja Jana Viital[1].

Andres 11. veebruar 2010, kell 08:48 (UTC)


Kuritegevus[muuda lähteteksti]

Nõmme on suhteliselt kuritegelik linnaosa, laste kätte on sattunud palju narkootikume ja nad müüvad neid.

Võtsin välja, sest see on sisutu. Andres 23. mai 2010, kell 11:14 (EEST)[vasta]

Nõmme turg[muuda lähteteksti]

Olin hiljuti Nõmme turul, ja et pildid commons'i kategoorias "Nõmme market" (jah, Nõmme turul on seal oma kategooria!) on ajast enne ümberehitust või ümberehituse jooksul, pildistasin turu kohe ka uues väljanegämuses. Et see ei vajuks unustusse, lisasin selle kohe siia, aga see võiks rahulikult ka Nõmme asumi juures olla, või iseseisvas Nõmme turu kohta artiklis. Kui on kellelgi algatust, siis tehku. --Mmh 19. august 2011, kell 19:15 (EEST)[vasta]


Linnaosavanemate mallid on vigased. Teen ettepaneku jätta ainult nimed. Andres (arutelu) 3. jaanuar 2014, kell 12:37 (EET)[vasta]


2009. aastal oli Nõmme Linnaosa Valitsuses 61,5 koosseisulist kohta (ametnikud ja abiteenistujad)[2].

Välja. Andres (arutelu) 8. veebruar 2017, kell 12:52 (EET)[vasta]

Parandusel olev lause: Kergliiklusvahendid, eeskätt jalgrattad, on liikluse ohtlikkuse tõttu aja jooksul tagaplaanile surutud, seda vaatamata suuremas osas Nõmmel 30 km/h piirkiiruse kehtestamisele.

Parandatud lause: Kergliiklusvahendid, eeskätt jalgrattad, on liikluse ohtlikkuse tõttu aja jooksul tagaplaanile surutud, seda vaatamata suuremas osas Nõmmel kehtestatud 30 km/h piirkiirusele. (Mine-vorm ei ole sobiv)


Parandusel olev lause: Kergliiklus, kaasa arvatud jalgrattad, on aga taas populaarsemaks muutumas, millele aitab kaasa kergliiklusteede hea olukord ning ka teede rekonstrueerimine.

Parem oleks öelda: ..populaarsust omandamas, millele aitavad kaasa kergliiklusteede hea olukord ning ka rekonstrueeritud teed. (Saav kääne ei sobi. Mine-vorm ei ole sobiv. Populaarsust võidetakse, omandatakse, saavutatakse)


Parandusel olev lause: Seetõttu on Nõmmel valdavaks liiklusvahendiks saanud autod.

Parem oleks öelda: Seetõttu on Nõmmel valdavad liiklusvahendid autod. (Saav kääne ei sobi)

  1. Kantselei. Nõmme Linnaosa Valitsus
  2. Linnaosa juhtimismudel. Nõmme linnaosa arengukava 2008-2012. Lk. 73