Arutelu:Misanstseen (filmikunst)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

"... valminud kujutisest sai autori spetsiifiline tunnus".

  1. Mida tähendab siin "valminud kujutis"? Kas see on üks filmikaader või mõni objekt kaadrilt? Tervet stsenaariumi järgi tehtud filmi ju ometi kujutiseks ei nimetata, sest film on filmikunstiteos, mis koosneb kaadritest – tuhandetest ja palju rohkematestki kujutistest.
  2. Mida tähendab siin "autori spetsiifiline tunnus"? Kas see on logo, bränd või midagi muud? Tervet filmi ju ometi "autori spetsiifiliseks tunnuseks" ei nimetata, sest film on filmikunstiteos, mitte autori tunnus.
  3. Artiklist ei selgu, kuidas just misanstseen täidab artiklis mainitud õigustamiseesmärki.
  4. Senine mõiste definitsioon artiklis ütleb, millest misanstseen koosneb, aga ei ütle, mis misanstseen on. Sõnastikes on ju täiesti selgelt väljendatud definitsioon olemas: "Misanstseen on näitlejate/tegelaste paiknemine ja liikumine üksikus stseenis, filmitegemisel ka kaamera liikumine ja rakurss stseeni filmimisel." Miks see ei kõlvanud? Kuriuss (arutelu) 22. jaanuar 2022, kell 15:51 (EET)[vasta]

Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 17:40 (EEST)[vasta]