Arutelu:Mihklipäev

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Praegune eesti rahvakalendrit käsitlev osa on sõna-sõnalt maha kirjutatud sellelt leheküljelt. See ei ole hea praktika. Ma lisasin hulga välislinke. Nendes sisalduva info saaks teksti integreerida, siis võiks osa linke ära jätta. Võiks jääda Lauri Vahtre ja Kustas Põldmaa autoritekstid. 194.126.101.138 09:17, 9 Jul 2004 (UTC)

Seda ma kartsingi, ei tohi enam hooletult ja kontrollimata tekste oma koolitöödest ümber vorpida ;P parandan end. Redo 20:20, 9 Jul 2004 (UTC)
Asi algab õigupoolest sellest, kuidas koolitöid teha;-). Sa võiksid ehk proovida neid linke kasutades materjali lisada, nii et see oleks temaatiliselt korrastatud, st sama asja kohta info oleks lähestikku ja enam-vähem "loogilises" järjekorras. Töö ei pea kunagi olema perfektne, sest artiklit saab alati täiustada. Seepärast ära jäta midagi tegemata sellepärast, et ei suuda perfektselt teha.
Isegi kui kasutatav tekst ei ole autoriõigusega kaitstud, ei ole ikkagi ilus, kui meie tekst mõnda teist teksti lihtsalt kopeerib, sest see võib nende teiste tekstide autoreid häälestada Vikipeedia vastu. Üks variant on muidugi paluda autoritelt luba kasutada nende teksti Vikipeedia tingimustel. Arvan, et praegusel juhul laheneb asi info lisamisega, sest see sunnib korduste vältimiseks ja jutu täiendamiseks ka sõnastust muutma. Teinekord võib mõelda ka sellele, et juba algusest peale esitada materjal teisiti sõnastatuna. Kui asja kohta on võõrkeelset materjali, eriti muukeelsetes vikipeediates, siis on parem tugineda algul sellele ning alles siis vaadata eestikeelseid materjale. Andres 20:54, 9 Jul 2004 (UTC)