Arutelu:Meloodia (laev)

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui andmeid muudetakse, võiks allika ka arutellu kirjutada, sest igal pool on sut-sut erinevad need andmed... ja nii võibki neil ümber muutma jääda... Tuleks valida kõige usaldatavam allikas, aga ma ei tea, mis see oleks... Vaevalt, et Tallinki kodulehekülg, võibolla too rootsikeelne leht, laevast endast pärit olevad paberid, kui kätte juhtub... vm...Jürka 9. mai 2008, kell 11:01 (UTC)

Tuleks anda ka viide, ja vajaduse korral esitada mitu varianti. Andres 16. mai 2008, kell 19:52 (UTC)

Tabelist on kustutatud, et sõsarlaev on Estonia. Arvan, et see tuleks tagasi panna. Andres 7. oktoober 2008, kell 18:04 (UTC)

Aga ma ei ole aru saanud, miks Estoniat Meloodia s6sarlaevaks peetakse? Sest nad on ju erineva pikkusega ja ka pealisehitus on erinev. Fqb 25. marts 2009, kell 09:07 (UTC)

Oma silmaga pole uurinud ega Estonial pole ma käinud, kuid kuuldavasti pidavat nad sarnase ehitusega olema... Umbes nigu Suurlaht ja Juku... Väljast totaalselt erinevad laevad paistavad, kuid tegelikult olid nad kunagi täpselt ühesugused, Jukule on vaid tükk vahele pandud ja ümber ehitatud... Eks Meloodia ja Estoniaga ole samalaadne lugu... Jürka 26. märts 2009, kell 19:02 (UTC)