Arutelu:Martin Buber

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Jah, see küsimus on loomulik küll. Mina saan sellest nii aru, et kodus räägiti juudi keelt, aga heebrea keele õppis Martin ära vanaisalt. See, et vanaisa oskas heebrea keeles rääkida, ei tähenda, et kodus räägiti heebrea keelt, sest teised kodused seda ju rääkida ei osanud. Andres 20:14, 8 Sep 2004 (UTC)

Juudi keelt ei ole olemas. - Urmas 21:00, 8 Sep 2004 (UTC)
No paneme sinna siis "jidiš" või "jidiši keel". Varem nimetati seda juudi keeleks, võib-olla küll, et seda väljendit ei tohi enam kasutada. 1960. aasta ÕS-is on kõik kolm varianti veel olemas. Andres 05:16, 9 Sep 2004 (UTC)

Minu meelest ei ole mingit vajadust artiklit niimoodi laiali kanda. Kui artikkel on pikk, on otsitavat võimalik leida alapealkirjade kaudu. Kui artikkel läheb liiga pikaks, siis tuleb artiklisse panna lühem esitus ja pikem esitus eraldi artiklitesse. Lühem esitus artiklis peab kindlasti olema! Minu meelest ei ole artikkel veel liiga pikaks läinud, aga selle üle võib vaielda. Andres 08:09, 9 Sep 2004 (UTC)

Kas on mõtet panna eraldi linki igale fotole? Loogilisem oleks lisada link fotosid sisaldavale saidile (ja muidugi ka ytelda, mis saidiga tegemist on). Seda enam, et pilt igast filosoofist tema vanavanematega on kyll kena ja liigutav, aga mitte eriti informatiivne. --Oop 23:41, 1 Nov 2004 (UTC)

Probleem on selles, et kui lugeja ei oska keelt, milles on välissait, siis ta ei pruugi aru saada, mille kohta fotod käivad. Informatiivsuse aste on alati vaieldav, kuid arvan, et mida rorohkem infot, seda parem. Andres 12:54, 4 Nov 2004 (UTC)

Taastasin enam-vähem välise kuju. Artikkel on võib-olla küll liiga pikk, aga seda ei saa lühendada mehhaanilise tükeldamise teel. Andres 05:37, 10 Dec 2004 (UTC)