Arutelu:MP3

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Retsensioon[muuda lähteteksti]

1)Vastavus teemale:

Artikkel vastab teemale. Teemast pole kõrvale kaldutud.

2)Sisukus

Artikkel on sisukas. Välja on toodud ajalugu ning tehnilised andmed. Teksti võiks natukene juurde kirjutada, siis saaks ilusti 2000 sõna täis.

3)Allikatele viitamine:

Viitamine on korrektne. Kui erinevatele lausetele viidata teksti sees, mis pärineb ühest ja samas allikat, võiks selle ühe viitenumbri alla panna.

4)Vikivormistus:

Vormistus on üsna hea. Lisama peaks vähemalt ühe tabeli. Artiklit võiks illustreerida piltidega. Lisada võiks rohkem siselinke.

5)Keeleline kvaliteet:

Üldiselt on artikkel kirjutatud hästi. Ei leidnud isegi trükivigu kuskilt. Teemade loogiline järjestus on samuti olemas. Meeldiv oli lugeda algusest lõpuni.

6) Arusaadavus:

Tekstist on hea aru saada, kuna laused on korrektsed ja lihtsas vormis kirja pandud.

7) Kokkuvõte:

Artikkel on sisuliselt väga hea. Teemat on põhjalikult kirjeldatud. Artiklist saab vajaliku informatsiooni kätte. Edu ! --HelinaZ 10. detsember 2011, kell 16:22 (EET)[vasta]


Retsensioon[muuda lähteteksti]

Artikli sisuks on kõik MP3-ga seonduv, mis peakski eesmärk olema. Väga palju kasulikku infot, viitamine on selge, vormistus kah tipp-topp, mõni pilt võiks vast veel olla, keelelisi vigu ma ei leidnud, inglise keelest on kindlaid väljendeid ilmselt raske ümber tõlkida. Seega ma kiidaks autorit suure töö tegemise eest.

10. detsember 2011, kell 21:25 (EET)

Vastavus teemale:Artikkel vastab täielikult teemale.

Sisukus: Kirjutatud on väga sisukalt.Kõik mis puudutab mingilgi määral MP3 formaati on välja toodud.

Allikatele viitamine:Viidatud on nii nagu Vikipeedias peab. Ajaloo juures ei pea äkki iga rea taga viide olema, kui kõik võetakse samalt lehelt.

Vikivormistus:Vormistus on hea. Siselinke on väga palju, aga mõni pilt võiks juures olla veel. Tihendamise siselingi mõttest ma ei saa päris hästiaru, see on natukene teemast mööda.

Keeleline kvaliteet: Keeleliselt oli päris hea, võiks lahti seletada mõiste sämplimissagedus.

Arusaadavus:Tekstist on hea aru saada, kuna laused on korrektsed ja lihtsas vormis kirja pandud.

Kokkuvõte: Artikkel on väga hea. Väga palju tööd on tehtud ning tulemus on selle vääriline.Kiidan.

Tamme55 30. detsember 2011, kell 11:25 (EET)[vasta]


  • 1990. aastate
  • korrutusmärgiks kasuta ×
  • kontsertidel
  • ühekordsete võrdusmärkidega pealkirju tekstis ei kasutata

Artikli keskosas tundub siselinke vähe olevat. Loodan, et kirjutad/täiendad edaspidigi artikleid, Vikipeedia oleks sinu panuse üle väga õnnelik, sest suudad keeleliselt head teksti kirjutada :). Samuti olid sinu retsensioonid tasemel. Väga tubli! Adeliine 17. detsember 2011, kell 16:23 (EET)[vasta]