Arutelu:Louis Saha

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See hooaeg on olnud Sahale lausa fantastiline, ta on löönud palju väravaid ja mänginud väga hästi. Mehe leping Manuga kestab veel mitu hooaega.

Jätsin välja, sest pole teada, millisest hooajast on jutt, ja sõnastus on üldsõnaline. Andres 4. oktoober 2006, kell 14:44 (UTC)

Kas ta varem oli Manchester Unitedis? Andres 9. veebruar 2009, kell 09:55 (UTC)

Jah. Siim 9. veebruar 2009, kell 10:13 (UTC)
Andmeid ajakohastada tuleb nii, et vanad andmed kaotsi ei läheks. Andres 9. veebruar 2009, kell 14:41 (UTC)
Sellist nõudmist ei saa antud juhul kindlasti olla. Ma parandasin vea artiklis. kas ma poleks tohtinud seda teha, kui ma ei soovi artiklit pikemaks kirjutada? Kui nii, siis ma edaspidi ei paranda vigu sellistes artiklites. Siim 9. veebruar 2009, kell 15:57 (UTC)
Vea parandamata jätmine oleks muidugi olnud halvem. Hea, et Sa parandasid, ja on hea, kui Sa ka edaspidi niimoodi parandad. Aga minu meelest oleks parem, kui Sina ja teised parandaksid nii, et vanad andmed ei läheks kaotsi. Ma püüan sellele tähelepanu juhtida. Andres 9. veebruar 2009, kell 17:19 (UTC)
Ma tean, et nii on parem, aga vahest lihtsalt ei jõua ega taha hakata kõiki selle jalgpalluri varasemaid klubisid üles lugema. Lihtsalt ühte varasemat klubi pole nagu mõtet nimetada, siis tuleks juba kõik panna. Ilmselt on selleks olemas veel mingi mall ja siis tuleb seda otsima ja uurima hakata jne. Nii on lihtne käega lüüa, aga pisikese vea parandamine ei nõua palju vaeva. Siim 9. veebruar 2009, kell 17:25 (UTC)
Saan Sinust aru.
On veel võimalus vanad andmed arutelulehele panna. Mina ise oleksin sellises olukorras kas jätnud arutelulehele või kirjutanud, et varem mängis seal ja seal (mis on tõesti mõnes mõttes mõttetu). Tõesti ei saa nõuda, et ühe vea pärast artikli täiesti korda teeks. Ei tea, võib-olla see kõik ei olegi tähtis. Aga muide, meil ei ole malli olnud, aga nüüd vist Mel tegi, ja see teeb kirjutamise veel keerulisemaks. Andres 9. veebruar 2009, kell 18:29 (UTC)