Arutelu:Lhasa

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Mille pealinn Lhasa siis õieti on? Andres 6. november 2006, kell 19:40 (UTC)

Minu meelest saab kindlalt öelda seda, et ta on olnud Tiibeti riigi pealinn ning et ta on Tiibeti autonoomse piirkonna pealinn. Andres 7. november 2006, kell 09:35 (UTC)

siis ytle .--VanemTao 7. november 2006, kell 09:38 (UTC)


Kui olla objektiivne , siis on ta ka hetkel tiibetlastele Tiibeti pealinn ja saab seda olema ka tulevikus, see et ta hiinlaste poolt on ajutiselt okupeeritud , seda tuleb röhutada igati ja halvustada,

See on minu seisukoht,--VanemTao 7. november 2006, kell 09:41 (UTC)

Arvan, et seda ei tule halvustada, vaid erapooletult kirjeldada. Tähtis on, et asi oleks selgelt kirjas, et ei jääks mingit ebamäärasust. Andres 7. november 2006, kell 09:45 (UTC)

Kas sa toetad Hiinat tema repsressioonides Tiibeti ja tiibetlaste vastu ? Ma ei möista mis absurdne neutraalsus ja byrokraatlik jaanalinnu poos on siin Wikipee-dias ja miks see on nii populaarne? ,,ei salli absoluutselt selliseid tendentse ,kus kedagi lastakse talluda nagu teeb seda Hiina Tiibetiga ja ugrilased nagu alati vahivad tuimalt pealt, See on ajaloolise fakti moonutamine juba kirjutajate poolt.Arvan Mäll teeb väga öieti et kisab Tiibeti vabaduse ja autonoomia eest, --VanemTao 7. november 2006, kell 10:07 (UTC)

Ei, mina ei toeta Hiinat. Aga Vikipeedias peab esitus olema erapooletu ja faktitruu. Poliitilisi avaldusi võib teha mujal. Andres 7. november 2006, kell 10:14 (UTC)
Mis on fakti moonutamine? Kas tuimalt pealt vahtimine? Vikipeedia ei ole propaganda ja isklike arvamuste väljendamise koht (neid võid avaldada oma kasutajalehel) . See on entsüklopeedia ja kui sulle siinne stiil ei meeldi, siis võid oma materjale mujal avaldada. Ürita sellest aru saada. See kuidas artikli kirjutaja millessegi suhtub, ei tohi artiklist välja tulla. --Metsavend 7. november 2006, kell 10:19 (UTC)

....


Mis massi-inimese ideoloogiat taas propageerid siin ? Indiviidi arvamus allutatakse ja keelustatakse totalitaarses riigis ,mis absurd see siin on ?

--VanemTao 7. november 2006, kell 13:33 (UTC)VanemTao 7. november 2006, kell 13:33 (UTC)

Sa võid arvata mida tahes, kes seda saab keelata. Aga isiklikku arvamust ei saa panna Vikipeedia artikli teksti. Ma ei hakka üldse rääkima sellest, et seda keelab Vikipeedia üldpõhimõte. Asi on ju sellest, et kui sellest põhimõttest kinni ei peeta, siis on artiklite kirjutamine halvatud, sest eri inimeste isiklikud arvamused ei pruugi kokku langeda. Artiklis tuleb esitada ainult faktid (nende hulka kuuluvad ka avalikult väljendatud arvamuste kirjeldused). Vikipeedial endal ei saa olla isiklikku arvamust. Andres 7. november 2006, kell 13:37 (UTC)


Kas sa leiad Andres koos Metsavenna ja siin tegutseva seltskonnaga yhiselt et minu kaastöö ja osalus Wikipedias on kahjulik ja madalakvaliteedidiga . viies alla yldise taseme.?

Huvitav kas minu kirjutatud artiklites sisalduv informatsioon on töesti nii völtsitud ja kahtlase väärtusega  ? Isegi töstatati päevakorda kysimus minu blokkimisest .

Lihtsam oleks siis selle kohane avaldus teha juba kollektiivselt ,kus konkreetselt osutate ,milliseid faktide völtsimisi ja vale kirjutisi olen sisse teinud,

Apelleerida erapooletusele pole mötet siin ,sest Hiina okupeeris Tiibeti see on fakt. Loomulik on et demkraatlike pöhimötetega inimene annab sellele ka isikliku hinnangu,


Kui selstkond leiab end enam olevat kompetentse neis kysimustes , mida siin Wikipedias käsitlesin andke teada koos argumetide ja faktidega .

--VanemTao 7. november 2006, kell 13:58 (UTC)

Arvan, et teised Vikipeedia kasutajad on enamikus küsimustes, mida Sa käsitled, Sinust vähem kompetentsed. Minu meelest ei ole Sinu kompetentsust keegi kahtluse alla seadnud. Küll aga puudub Sul kogemus entsüklopeedia kirjutamisel ning piisav arusaamine Vikipeedia üldistest põhimõtetest ja ülesehitusest ja/või tahtmine neid järgida.
Sinu kaastöö Vikipeedias ei ole iseenesest kahjulik. Kahjulikuks osutub see ainult siis, kui Sa ei luba teha vajalikke parandusi. Arvan, et üldist taset Sinu kaastöö märkimisväärselt ei mõjuta. Madala kvaliteediga on tõesti tegemist vormistuse osas.
Ma ei ole kõike Sinu kirjutatut läbi lugenud, kui võltsimist ma üldiselt ei kashtlusta. Mõni väide on võib-olla kaheldav. Küsimus Sinu blokeerimisest tõsteti päevakorda hoopis teisel põhjusel.
Isiklikke hinnanguid võivad kõik anda, kuid need ei kuulu Vikipeedia artiklite teksti. Andres 7. november 2006, kell 14:31 (UTC)

Artiklis on: Kliima on Tiibetis karm . minu arust ei iseloomusta see kliimat. Kaitz 9. november 2006, kell 06:55 (UTC)