Arutelu:Keri

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ma näen, et on tehtud link mõistele "munakivi". Mind kui kivihuvilist huvitab selle mõiste sisu. Geoloogilisse terminoloogiasse see mõiste küll ei kuulu, aga see veel ei välista vastava artikli kirjutamist. Selleks peaks sel mõistel siiski enamvähem kirjeldatav sisu olema. Võib-olla oleks siiski parem kasutada korrektsemat terminoloogiat. Teaduslikumad on mõisted "veeris", "klibu", "rähk", "munakas", "kamakas", "kruus" jne. Siim 20:40, 23 Jun 2005 (UTC)

Kuigi sõna "munakivi" on võib-olla ebamäärase sisuga, on selline pealkiri siiski otsitav. Eks ootame ära, kuni tuleb keegi, kes selle sõna ära seletab ja geoloogiliste mõistetega seostab. Niipalju kui mina aru saan, on tegemist põhiliselt ehitusalase mõistega. Andres 21:06, 23 Jun 2005 (UTC)
See on õigus küll, et sellesse konteksti sõna "munakivi" ei sobi. Andres 21:07, 23 Jun 2005 (UTC)

Keri tuletorn peaks olema omaette artikkel. Siin võib ju ka tuletornist pisut olla, aga vähemalt samad asjad peaksid olema ka seal. Andres 21:10, 23 Jun 2005 (UTC)

Pohjoisin?[muuda lähteteksti]

Mielestäni kartasta Vaindloo näyttäisi olevan pohjoisempana? fi:käyttäjä:Islander

Sorry, I cannot speak Finnish. The article says: Keri is one of most northern islands of Estonia. It does not say, that Keri is the northernmost island. Of course, the northernmost is Vaindloo. Taivo 24. september 2009, kell 17:08 (UTC)
That explains, thank you! As you see, I also have some difficoulties understanding Estonian :)
I translated the article to Swedish and uploaded the picture to Commons, and decided to say "second northernmost" after examining the sea chart. The German article also said "northernmost", but I dared to correct it already. regards Islander.

Las see vaidlusalune pilt praegu jääda siia. Ma kirjutan autorile e-kirja ning palun pildile vajalikud atribuudid lisada. Kui see pilt ära võtta, on pilti raske leida. Andres 27. mai 2010, kell 23:19 (EEST)[vasta]