Arutelu:Karja kirik

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Karja kirik on arhitektuur ainulaadne, kaunis ja omapärane terves Baltikumis ja Põhja-Euroopas. Ta on kunstniku ja arhitekti koostööna valminud üllas meistriteos. Kaunilt säravad päikesepaistes kiriku klaasvitraazaknad. Lõunaküljel on kaunis roosaken, mitmevärviline seitsme kroonlehega, sümboliseerides pühadust. Üdkujult ühelööviline, ning säilitanud oma ehitusaegse ilme. Portaalid, võlvitoed ja päiskivid on kaunistatud meisterliku kõrggooti vormides raiddekooriga.

Mind natuke segab see ülistav stiil aga ma ei tahtnud ümber kirjutama hakata, sinna on ilmselt palju vaeva läinud. Minu arvates oleks parem kuidagi nii:

Karja kirik on üldkujult ühelööviline ning säilitanud oma ehitusaegse ilme. Portaalid, võlvitoed ja päiskivid on kaunustatud meisterliku kõrggooti vormides raiddekooriga. Kirikul on klaasvirtaažaknad. Lõunaküljel asuv roosaken, mitmevärvilise seitsme kroonlehega sübmoliseerib pühadust. Karja kiriku arhitektuur on ainulaadne Baltikumis ja Põhja-Euroopas.--Boy 28. august 2005, kell 08.38 (UTC)

Sinu variant on kindlasti parem. Pane see sisse, küllap toimetame edasi. Andres 28. august 2005, kell 08.40 (UTC)

Milleks on välislinkides http://cafe.pri.ee/baas.php?action=2&id=243 kui selline pilt on juba teksti sees olemas? Peep 28. august 2005, kell 10.54 (UTC)

Tegelikult ma olen pigem inklusionist, nii et las ta seal olla. Peep 28. august 2005, kell 10.59 (UTC)


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 09:32 (EEST)[vasta]