Arutelu:Jerry Lee Lewis

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Jerry Lee Lewis (sündinud 29. september 1935) oli rock'n'rolli õudusunenägu.ta oli kõige metsikum muusik omalajal kahtlemata. mõned peavad teda tänapäeva Ferenc Lisztiks. Lewise tuntumad hitid on kahtlemata "Great Balls Of Fire" ja "Whole Lotta Shakin". Lewis oli praktiliselt terve elu alkohoolik, kuid nüüdseks on ta juba pikka aega karsklane. ta segas country muusikat ja rocki ning see oli ka aastaid tema tõmbenumber. Tema laulud olid ka tihti seotud joomisega ja läbudega.


Ärgem nimetagem Jerry Lee Lewist alkohoolikuks... Ta pani kõvasti pidu ja tarbis muidugi ka palju alkoholi, aga et ta vastutahtmist alkoholist sõltuvuses oleks olnud... ma ei usu. Öeldakse, et alkohoolik on see, kes joob üksi, Jerry Lee joomad toimusid aga peo meeleolus. Parandage mind ja vaielge vastu, kui arvate, et ma eksin, kuid olen siiski oma sõnades üsna kindel...

Kust on pärit see singlite nimekiri? Kui inglise keelsest Wikipediast, siis ei ole see täielik, sest seal on üleval vaid hitt-singlid! Jürka 24. jaanuar 2007, kell 23:54 (UTC)

Jah, parandasin pealkirja. --Lulu 31. jaanuar 2007, kell 18:38 (UTC)

Ühest küljest on nüüd küll korrektne, kuid veel parem oleks, kui saaks kuskilt täieliku singlite... ja albumite... nimekirja... aga no seda tuleb otsida... Jürka 31. jaanuar 2007, kell 18:44 (UTC)


ja päevapealt oli saanud 100 000 dollarit kontserti eest teenivast artistist 100 dollarit öö eest teenivaks kõrtsimänguriks. - Inglise viki ütleb: He had gone from $10,000 a night concerts to $250 a night spots in beer joints and small clubs. --WooteleF 19. aprill 2010, kell 16:44 (EEST)[vasta]