Arutelu:Heath Ledger

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Massööri korterisse laskma läinud majapidaja

See on häirivalt kahemõtteline, kuid ma ei oska ka ümber sõnastada. Esimese hooga sain sellest aru, et keegi läks massööri korterisse, et seal laskmist harjutada. Andres 24. jaanuar 2008, kell 10:25 (UTC)

Samuti on arusaamatu, kust kuhu majapidaja läks. Kas ta avastas surnukeha maja sees liikudes? Andres 24. jaanuar 2008, kell 10:27 (UTC)

Ma ei oska selliste kommentaaride peale öelda muud kui tsiteerida peaministrit: tule taevas appi! -- Toomas 24. jaanuar 2008, kell 10:33 (UTC)
Ma tahaksin ümber sõnastada, aga ma ei oska, ja mul pole piisavalt infot. Teise lause puhul jääb esialgu mulje, nagu majapidaja oleks väljastpoolt tulnud, samas aga tundub, et ta pidi majas sees olema. Antagu mulle andeks, aga minul igatahes need asjad teevad lugemise raskeks, ja see häirib tõsiselt. Andres 24. jaanuar 2008, kell 10:51 (UTC)
Ega ma ei pahandagi; alati on hea kui keegi kõrvaltseisja oma pilguga tekstile peale vaatab ja ütleb, mis seal parandamist vajaks. Ainult et selliste paranduste vajaduse peale mina ka võõrast teksti lugedes ei tuleks. Ilmselt on filosoofi ja elukutselise bürokraadi-projektijuhi teksti retseptsiooni- ja tajumisoskus mõneti erinevad. Milles ei ole midagi halba. Lõpptulemus peab olema selline, millega enamus rahul oleks ja mis oleks üheselt mõistetav. -- Toomas 24. jaanuar 2008, kell 10:59 (UTC)
Lisaks selgus tänu Sinu urgitsemisele, et praeguseks on juba olemas täpsemad ja minu poolt esimesel õhtul kasutada olnud versioonidest täpsemad kirjeldused, kuidas tema laip leiti. Aasta pärast pole see kellelegi muidugi üldse enam oluline, aga miks mitte sellest rääkida kui see teada on. Nii et täpsustasin ja lisasin ühe vastava allika ka artiklite loetelusse. -- Toomas 24. jaanuar 2008, kell 11:17 (UTC)
Inimese taju iseärasused ei pruugi olla seotud tema elukutsega.
Arvan, et me ei pea lähtuma mitte niivõrd olulisusest kui sellest, mis on teada. Andres 24. jaanuar 2008, kell 13:23 (UTC)
Esimesel teemal võiksime ilmselt pikemalt diskuteerida (loomupäraste omaduste seotus eriala ja ametikoha valikuga, jms), aga see ei ole Vikipeedia seisukohalt relevantne. Teises osas Sinuga põhimõtteliselt nõus. -- Toomas 24. jaanuar 2008, kell 16:05 (UTC)