Arutelu:Harilik ussilakk

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Teil administraatoritel on ikka tõsiselt imelik viis majandamiseks. Topite täiesti normaalsete ja põhjalike artiklite juurde oma "vajab toimetamist" tag'e, aga sellised kasutud, mitte midagi ütlevad, üherealised artiklid jäävad puutumata?

Ma ei saanud karvavõrtki targemaks seda lugedes, täiesti mõttetu sissekanne. – Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas 194.150.65.58 (arutelukaastöö).

miks mitte siis ise käed külge panna ja artiklile jumet anda?--Bioneer1 (arutelu) 21. august 2012, kell 17:06 (EEST)[vasta]
Meil oli varem kasutusel märkus, et artiklit tuleb täiendada, aga see on niigi näha. Andres (arutelu) 22. august 2012, kell 02:37 (EEST)[vasta]
Ma olen põhimõtteliselt nõus, et selliseid nupukesi pole üldjuhul mõtet alles jätta. Neid hoitakse usus, et artiklit täiendatakse suurema tõenäosusega, kui see on juba alustatud. Aga mulle on jäänud mulje, et paljudele toimetajatele meeldib ise uusi artikleid alustada ja seetõttu võib tulemus olla ka vastupidine. Kui uus kasutaja näeb, et see artikkel on jäänud, nagu öeldud, "puutumata", siis kommenteerija ilmselt mõtleb, et seda peetakse piisavalt heaks (rahuldavaks) ja tegeleda tuleks pigem millegi muuga. Sageli on nupuke ka lugeja petmine, kui ta saab enamvähem sõnaseletuse tasemel artiklist, kuhu sinine link teda juhatas, teada vaid seda, mida niigi teadis.
Kui artikli juures on toimetamismärkus ning arutelulehel ega ajaloos pole öeldud, mis toimetamist vajab ja oled kindel, et kõik on korras, võid toimetamismärkuse selle põhjendusega ära võtta. Üldiselt on toimetamismärkus minu meelest siiski vaid kõige ebarahuldavamate artiklite juures. Pikne 22. august 2012, kell 10:02 (EEST)
Meil oli alguses kasutusel täiendamismärkus selleks, et oleks näha, et me ei pea artiklit ammendavaks. Teistes vikides on vastav nupukesemärkus algusjärgus artiklite kohta.
Minu meelest on mingisugune korrektne algus ikkagi paremini kui mitte midagi. Kas või üks lause, milles on ikkagi mingit infot. Taime puhul on pilt ka juba suur asi. Andres (arutelu) 27. august 2012, kell 18:22 (EEST)[vasta]