Arutelu:Guns N' Roses

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Varasem tekst:

Guns n Roses oli ja on siiamaani kutsutud maailma kõige ohtlikum bänd. Gnr alustas 1985 kus Detroidis viis nad kokku selle aja nende produtsent. ta viis kokku algse bändi kus oli W. Axl Rose(William Bailey Bill), Slash (Saul Hudson), Izzy Stradlin, Michael Duff Mckagan, Steven Adler. ja ka hiljem ühines GnR'isse ka praegune GnR'i klaverist Dizzy Reed.

See aasta (1985) oli ka GnR'i debüüt kui nad said kuulsaks oma hitiga Welcome to the Jungle. Gnr'i muusika stiili alla lähevad rokk/blues/metal/gläm. GnR lõi ennast just siis kuulsaks kui oli aeg popil ja diskol tegutseda. Ja ka selle pärast võtavad mõned GnR'it kui rokki taasiseseisvumis ajaks.

Axl ähvardas oma bändiliikmeid lahkuminekuga kuna olid kõik narkomaanid aga suutsid sellest välja tulla peale Steven Adler'i.

GnR'ist esimesena lahkus Steven Adler (trummid) kuna õigemini Axl viskas ta välja sest Steven'i suurem mure oli heroiin ja see ka mõjutas tema trummimängu ja esinemisele jõudmisi. Tema asemele tuli The Cult'i trummar Matt Sorum kes uuendas GnR'it oma raskema mänguga. Pärast Steven'i lahkumist ja Matt'i tulemist on GnR'i fännide vahel olnud kaks gruppi ühed siis Steven'i pool ja teised Matt'i pool. Steven pärast lahkumist viis GnR'i kohtu alla ja nõudis oma kasu Appetite for Destruction müügist mis on siiamaani kõige enim müünud debüüt album.

Teisena lahkus bändist Izzy Stradlin (rütmikitarr) teadmata põhjustel ja võeti asemele Gilby Clark kes lahkus pärast erimeelsusi Axl'iga ja ka viis GnR'i kohtu alla.

Pärast seda lahkus Duff Mckagan (bass) ja Slash (soolokitarr) jällegi erimeelsuste töttu Axl'iga. Paljudgi inimesed süüdistavad Axl'it bändi lahkuminekus.

Guns n Roses tegutseb siiani uute liikmetega ja on oodata tulemas uut albumit Chinese Democracy ja on oodata tulemas seda see aasta. ja ma olen kindel et kõik fännid ootavad seda ja see on tulemas võimas. ;)

Andres 29. august 2006, kell 21:36 (UTC)


"Use Your Illusion" I ja II helikassetidel võis välja näha ka nii, et oli kolmel kassetil (niimoodi, et oli olemas ka "Use Your Illusion III").  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu16. aprill 2017, kell 16:26 (EEST)[vasta]