Arutelu:Gerd von Rundstedt

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

kuidas siia need interviki lingid külge keevitada?

Paned artikli lõppu:
[[de:Saksakeelse artikli pealkiri]]
[[en:Inglisekeelse artikli pealkiri]]
jne

Kui võõrkeelset artiklit vaatad, siis seal kõige all on sama asi, sealt saab kopeerida, aga siis pead ise veel antudkeelse artikli juurde panema ja vaatama, et eesti artikkel eestikeelsesse interwiki sektsiooni ei satu... Ja muidugi, et oleks tähestikulises järjekorras...

ok... a kui ma näiteks lisan eestikeelsele artiklile inglisekeelse interwiki lingi, kas ma siis pean ka inglisekeelse artiklile eestikeelse interwiki lingi lisama või saab miski bot selle tööga ka ise hakkama?
Ma arvan, et miski bot peaks selle tööga ise hakkama saama... Ära end sellega vaevama hakka, ma arvan...
Ei, vastupidi. Just link eesti vikile tuleb lisada, sest botid ei alusta tavaliselt eesti vikist. Andres 23. september 2007, kell 21:49 (UTC)
Ei, kuidas vastupidi? Ta ju küsiski, et kas ta peab ka inglisekeelsesse artiklisse eestikeelse viite lisama... 82.131.21.12 23. september 2007, kell 21:57 (UTC)
Väljendusin kahemõtteliselt. Pidasin silmas, et inglise või ka mõnesse muusse vikisse tuleb kindlasti lisada link eesti vikile, sest botid alustavad tööd tavaliselt inglise vikist. Bottide seisukohast on tähtsam panna link mujalt siia kui siit mujale. Andres 23. september 2007, kell 22:41 (UTC)

Artikkel tuleb ümber nimetada Gerd von Rundstedt.


Lisasin siia materjali saksa vikist, aga kohati see ei haaku vana tekstiga ning kohati on isegi vastuolus. Palun aidake korda teha. Andres 29. detsember 2008, kell 18:26 (UTC)

Minuarust võiks avalauses kõigi nende riikide ja sõjavägede asemel öelda lihtsalt Saksamaa sõjaväelane.--WooteleF 29. detsember 2008, kell 19:50 (UTC)