Arutelu:Eugene

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Urmas, meil pole ju kokkulepet. Miks Sa tõstad häälduse tekstist välja? Andres 8. september 2006, kell 18:55 (UTC)

Tabelisse sai häälduse jaoks ju spetsiaalselt ruum tehtud. Tahad tabelist seda rida maha kustutada? Topelt, nii teksti kui ka tabelisse, ei ole neid asju mõtet kirjutada. Tahad panna häälduse teksti, siis palun tõsta tabelist kõik hääldused välja, ma muudan malli, nii et seda häälduse asja seal enam ei oleks. Kuid siis palun mõtle välja, kuidas panna hääldus absoluutselt kõigile isikute, geograafiliste nimede, ansamblite, veebiportaalide jne jne artiklitesse, et teaks kuidas neid hääldada. - Urmas 9. september 2006, kell 07:57 (UTC)
Jutt oli sellest, et kokkulepe puudub, kas esitada tabelis olevad andmed ka tekstis. Paistab, et oled jälle asja oma äranägemise järgi otsustanud. --Metsavend 9. september 2006, kell 07:59 (UTC)
Mis on tabeli mõte Sinu arvates? - Urmas 9. september 2006, kell 08:13 (UTC)

Minu seisukoht on, et hääldus peab tekstis olema. Kas ta on ka infotabelis sees, see on mulle ükskõik. Häälduse koht tekstis on hääldatava märksõna järel. See on ammu välja mõeldud ja juba enne Vikipeediat. Seal, kus seda pole, tuleb see lisada.

See on mulle väga häiriv, kui andmeid tekstis pole. Eile otsisin prantsuse vikist jõgede pikkusi ja ei leidnudki. Läks tükk aega, enne kui avastasin, et jõgede pikkused on tabelis. Minu jaoks on tabel vähetähtis illustratsioon. Ma ei usu, et teisi minusuguseid inimesi ei ole. Andres 9. september 2006, kell 09:23 (UTC)