Arutelu:Emmanuel-Joseph Sieyès

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kuidas ta nimi kirjutatakse? Siin on kaks kirjapilti. avjoska 9. märts 2008, kell 00:11 (UTC)

Nüüd on korras. Andres 9. märts 2008, kell 00:56 (UTC)

Küsin puhtalt huvist. Kes lisas artiklile pildi? Kas selleks on mingid botid või tegi seda keegi kohalik? Siit ka järgmine küsimus, et kuna ma oma Prantsusmaad puudutavates artiklites kindlasti hoian silma peal ka vastavatel prantsusekeelsetel artiklitel, siis kui palju ma neid kasutada võin ja kas ajalooliste artiklite kõrval võib vabalt ka originaalartikli pilte kasutada? Ma tean, et see kõik on justkui kuskil kirjas, aga seda kirjas olevat on meeletult palju, samas on ikkagi olemas ka lünki jne. lihtsam on küsida siin ja kui keegi usin viitsib ka vastata, on eriliselt tore.

Pildil klikkides sain osa vastusedi juba enam-vähem kätte, aga vastused oleks siiski abiks.

unustasin signeerida:S Piku 9. märts 2008, kell 22:18 (UTC)

Mina lisasin pildi. Kasutada võib kõiki pilte, mis on Commonsisse üles laetud. Ma ei tea, kas see oli piisav vastus. avjoska 9. märts 2008, kell 22:22 (UTC)

Kui palju ma aga võin kasutada võõrkeelsetest wikide originaalartiklitest? Piku 9. märts 2008, kell 22:24 (UTC)

Parem mitte kasutada. Klikid pildil ja näed, kas on laetud sinna vikisse (ja on ka kirjas, kas on mingi probleem) või on laetud commonsisse. avjoska 9. märts 2008, kell 22:26 (UTC)

Selles sain nüüd vist aru, aga tegelikult tahtsin küsida hoopis artikli sisu kohta. Et palju ma sellest võin kasutada? On vist ka olemas täies mahus tõlgitavaid artikleid, aga see pole vist see. Piku 9. märts 2008, kell 22:30 (UTC)

Ma usun, et Vikipeedias võib teiste keelte vikidest tõlkida kõike, millel ei ole autoriõiguste märget juures. avjoska 9. märts 2008, kell 22:34 (UTC)