Arutelu:Dobermann

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kui ära vikindada ja viited ka anda nendele kopipeist kohtadele, siis oleks päris kena artikkel--Hendrix 25. august 2007, kell 15:36 (UTC)

Kuna siin on tegemist tsiteerimistega, siis tuleb tsiteerimise juhiseid järgida.--Hendrix 25. august 2007, kell 15:44 (UTC)

Kuidas see toimima peaks? Autor 25. august 2007, kell 16:04 (UTC)

Tsiteerimine käib nii, et kui mõne lõigu tsiteerid, siis paned sinna kohe järgi allika, kust tsiteerisid. Formaalselt võttes tsiteerimiste hulk ei ole piiratud. Põhimõtteliselt võib kogu artikli ainult tsitaadide peale ehitada, aga viidatud peab saama.

Hetkel ei ole ühetegi viidet tsitaadile--Hendrix 25. august 2007, kell 16:42 (UTC)

Tsitaadid peavad olema jutumärkides või ülejäänud tekstist muul moel selgelt eristatud. Siin "ülejäänud teksti", millest tsitaate eristada ei olegi. Kuigi formaalselt ei ole tõesti tsitaatide arv piiratud, on väga halb toon koostada artikkel ainult tsitaatidest. Ilma viiteta tsiteerimine on pealegi plagieerimine. Tsitaate on mõistlik kasutada ainult selliste kohtade peal, kus sama infot ei saa edastada muudmoodi kui ainult selles sõnastuses, või just see sõnastus on kuidagi eriliselt oluline. Mõistlik oleks võtta see info, mis artiklisse on kogutud, leida sellest olulised faktid, nendele viidata ja ülejäänu ise kirjutada.--Ken 25. august 2007, kell 16:53 (UTC)
tee vastavad parandused, oma südametunnistuse järgi. Ja loe Ken'i arvamus põhjalikult läbi. Viki plagieerimisega ei tegele--Hendrix 25. august 2007, kell 16:56 (UTC)

Valmis

Jõudsin nii kaugele ja loodan, et see on nüüd seda nägu nagu vaja ja nagu ilus! AUTOR

Igal juhul oleks parem mitte kopeerida allikate sõnastust. Tuleks sõnastada ümber. Andres 21. september 2007, kell 19:28 (UTC)

«Dobermannid on inimeste koerad, osutades erakordset pühendumust oma perekonnale või omanikule. Väga tavaline on, kui sinu dobermann "naeratab", toetub sinu vastu, tonksab sind, et rohkem tähelepanu saada ja järgneb sulle toast tuppa. Nendel põhjustel viidatakse tihti dobermannile kui "takjale" ja üks sellise koera eelis on see, et sa ei pea enam kunagi üksi vannituppa minema vms.

Kõige raskem osa dobermanni omamise juures on see, et ta ei ole surematu ja ühel päeval ei pruugi ta enam sinu juures olla. See hetk on ainuke, kui oled pettunud, et kunagi endale dobermanni võtsid» °—° Pietadè 12. aprill 2019, kell 20:14 (EEST)