Arutelu:Bergeni toomkirik

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See pildivärk on vaieldav. Mul on Firefox 3, ning pilt ei kisu teksti alla. Vasakul olev pilt aga on harjumatu ja ebamugav.--WooteleF 5. aprill 2009, kell 21:47 (UTC)

Sellest oli üldises arutelus juttu ja lahenduseks on kas vaheldumisi paremale-vasakule või parasjagu allapoole, et kindlasti tühja lehte ei jää. --Tiuks 5. aprill 2009, kell 22:07 (UTC)
Juttu oli aga kokkuleppeni nagu ei jõutud ju. Minuarust on tühi ruum või hunnikus redigeeri-lingid igal juhul paremad kui ekraani keskelt algav jutt, juhul kui pilt on vasakul. Samas toonitan veelgi - mina ei näinud eelmise kujundusega mingit tühja ruumi.--WooteleF 5. aprill 2009, kell 22:19 (UTC)
Ma ei tea palju IE-d kasutab aga minul oli alajaotusest alates tühi leht. Tekst algas alles 2.-st pildist. Redigeeri linkidega minul probleemi ei ole. Ma olen sellise paigutusega juba harjunud ja inglise vikis kasutatakse ka nii. --Tiuks 5. aprill 2009, kell 22:23 (UTC)
IE-d vist kasutatakse rohkem. Ma näen asjale vaid üht mõlemat pooli rahuldavat lahendust - ma kirjutan millalgi teksti niipalju juurde, et ei jääks enam tühja ruumi.--WooteleF 5. aprill 2009, kell 22:32 (UTC)