Arutelu:Algoritmiline keerukus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kuulge nüüd, rahvaentsüklopeediat kirjutades tuleks oma katseklaasist korraks vähemalt niipalju välja ronida, et saaks oma valdkonna sildistatud. Algoritmiline keerukus ei ole ses keerulises maailmas sugugi ainuke keerukuse vorm ja Kiho raamat ei ole ses maailmas sugugi ainukene raamat. Kui see on ikka Kiho raamatust, mul näpati ära, ei saa kontrollida.

Ma ei tea, kas see küsimus on minule, aga Kihost ei tea ma midagi. See jutt pole üldse raamatu järgi kirjutatud. Samuti tekitab minus teatavat hämmeldust, kuidas mulle tekkis mingi valdkond ja milles sildistamine seisneb. Oled oodatud artiklit täiendama teiste keerukuse vormidega. Taivo 19:49, 27 Jan 2005 (UTC)
Olgu, vabandan oma tooni pärast, see oli vist natuke nöökivam kui ma kavatsesin. Väga hea kui oma kirjutatud, arvasin hetkeks et olen seda sõnastust kohanud. Sildistamisega mõtlesin seda, et võikid artikli algul mainida, et tegemist informaatilise mõistega ja võimalusel ka sobivasse kategooriasse liigitada. Väga kena, et keegi ka selle valdkonna eest siin pisut hoolitseb. Jõudu.

Mina paneksin artikli pealkirjaks Algoritmi keerukus, kuna juttu on artiklis ainult algoritmide keerukusest.

Mille poolest on hea keerukus hea ja halb keerukus halb? Minu arust on nii ja polünoomina esitatavad. Priitp 07:57, 28 Jan 2005 (UTC)


Minu meelest peaks "Keerukus" olema täpsustuslehekülg. See sisu peaks vist olema pealkirja "Algoritmiline keerukus". Andres 11:3,0, 30 Jan 2005 (UTC)

Ei, sisu poolest, peaks olema artikli nimi "O notatsioon"(Kui keegi mõistab võõrkeeli, võib siit kinnitust leida en:Big O notation). --Margusmartsepp 9. september 2008, kell 23:41 (UTC)
"O notatsioon" ei tundu keeleliselt korrektne olevat. Palun uuri, kuidas täpselt eesti keeles öeldakse. Andres 10. september 2008, kell 14:40 (UTC)

See artikkel peaks mingi teise nime alla olema. Vaadata nt seda. Ivo (arutelu) 11. detsember 2018, kell 00:15 (EET)[vasta]