Arutelu:Aleksandr Fadejev

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Pakun, et artiklid võiksid olla Aleksandr Fadejev või Aleksandr Fadejev (kirjanik) ning Aleksandr Fadejev. Ei kirjanike ega iluuisutajate puhul isanimesid tavaliselt ei kasutata. Andres 16. mai 2007, kell 15:27 (UTC)

Kas sa tahad täpsustuslehe ära kaotada? Või jätta see alles. Minul pole vahet, põhiline et õige asja üles leiab. --Mona 20. mai 2007, kell 09:57 (UTC)

Isiklikult eelistaksin jätta see pealkiri kirjanikule. Täpsustuslehe võib ju teha, aga artikleid on ainult kaks, nii et piisaks täpsustusmärkusest. Andres 20. mai 2007, kell 19:22 (UTC)

Kas keegi oskab öelda, kas eri väljaannete tekstid on samad või tõlkis sama tõlkija raamatu uuesti? Vene Vikipeedia järgi nimetas Stalin esimest väljaannet "ideoloogiliselt kahjulikuks" ning hiljem korjati see käibelt, vahepeal aga pidid õpetajad selgitama lastele erinevust trükkide vahel "autori sooviga muuta romaan ajalooliselt täpsemaks". Ei tundu usutav, et eesti keeles võinuks tulla kolm lisatrükki kõrgeimal tasemel hukkamõistetud versioonist. --Ehitaja (arutelu) 27. veebruar 2024, kell 16:14 (EET)[vasta]