Arutelu:Ajax

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas tehnika on siin ikka asjakohane termin? Mulle tundub, et kasutusel on siiski tehnoloogia. TTÜ informaatika õppekava alajaotuses õppekava väljundid: 3) oskab sõnastada erialaga seotud probleeme ning nende lahendamisel valida ja kasutada sobivaid tehnoloogiaid ning meetodeid. --Pelmeenisupp 5. märts 2010, kell 08:09 (UTC)

Ma võtsin lahti võõrsõnade leksikoni. Tehnoloogia – õpetus toorainete saamisest ning nende töötlemisest tarbeaineiks ja -esemeiks mehaanilisel teel või keemiliste protsesside abil, samuti töötlemisviisid tootmisprotsessis. Võtsin lahti ÕS-i: tehnoloogia – tootmismenetlus või -menetluste kogum, samuti teadus tootmismenetlustest. Informaatika õppekavas on mu meelest ka selles tähenduses kasutatud. Taivo 5. märts 2010, kell 12:47 (UTC)
Ma võtsin lahti Eesti entsüklopeedia. Tehnika on seal defineeritud väga laia mõistena, tehnoloogia veidi kitsamana. Üldjoontes võiks sobida mõlemad, kuid mulle tundub, et selles valdkonnas on kasutusel siiski tehnoloogia. Väike referaat Ajax'ist. Lisaks eelnevale: minu täiesti subjektiivne arvamus on, et tehnoloogia kõlab seal paremini. --Pelmeenisupp 5. märts 2010, kell 19:06 (UTC)
vaata ka: http://www.quretec.com/u/vilo/edu/Students/Mikk_Kard/Kard_BSc.pdf --WikedKentaur 5. märts 2010, kell 19:12 (UTC)

Täpsustuslehekülg[muuda lähteteksti]

AJAX on ka pesuvahend. --kanakukk 23. mai 2010, kell 17:34 (EEST).[vasta]

Lisaks Amsterdami Ajaxile on ka Lasnamäe FC Ajax. Adeliine 9. juuli 2012, kell 18:12 (EEST)