A4Tech

Allikas: Vikipeedia
A4Tech
Asutatud 1987
Asutajad Robert Chang
Peakorter Min-Chuan Rd., Hsin-Tien, Taipei, Taiwan
Võtmeisikud Robert Chang
Valdkonnad arvuti klaviatuurid, hiired, veebikaamerad, kõrvaklapid, kõlarid ja mänguseadmed
Koduleht http://a4tech.com/index.asp

A4Tech on Hiina Vabariigi (Taiwani) elektroonikaettevõte. A4Tech on maailmas üks suuremaid arvuti välisseadmete tootjaid.

A4Tech töötab välja ja toodab klaviatuure, hiiri, veebikaameraid, kõrvaklappe, kõlareid ja mänguseadmeid. Ettevõtte eesmärgiks on uurida ja arendada tipptasemel tooteid, et parandada seadmete kasutamise mugavust. Üldiselt keskendutakse hiirte ja klaviatuuride arendamisele ja tootmisele.

Ettevõttel on kolm suurt kontorit. Peakontor Min-Chuan Rd., Hsin-Tien, Taipei, Taiwan (R.O.C.), mis on Taiwani kontor. USA kontor: Chino, California, USA, mis on mõeldud Põhja-Ameerika klientidele. Hiina kontor: Xiwang Industrial rajoon, Tiantangwei, Fenggang Town, Dongguan City, Guangdong, Hiina, mis on globaalne kontakt.

Tooted[muuda | muuda lähteteksti]

A4Tech toodab seadmeid nii tavakasutajatele kui ka mänguritele. Nende tooted on suunatud enamasti mänguritele. Ettevõte pakub oma toodetel ka juhtmevaba tehnoloogiat.

V-Track ja holeless-hiired[muuda | muuda lähteteksti]

A4Tech tõi turule enda loodud V-Tracki ja ilma auguta hiired, mis tagavad kasutajatele tunduvalt paremad tingimused. V-Track hiir kujutab endast vertikaalse laseri tehnoloogiat, mis annab täpsema hiiretöö ja kvaliteetsema tulemuse, võrreldes tavalise optilise hiirega paraneb kvaliteet ligi 3 korda. Ettevõtte loosung selle kohta on: "Töötab isegi juuste peal".

Holeless ehk auguta hiir on tehnoloogia, millel puudub standardne auk hiire põhjal. See võimaldab liikumist peaaegu igal pinnal ning takistab tolmu sattumist hiire sisemusse.